Bude sa film Supergirl odohrávať v 70. rokoch?

Pripravovaný film Supergirl sa bude podľa prvých informácií odohrávať v 70. rokoch, čo však so Superwoman, nejako to nesedí. Bude prepojenie so seriálom?
Eva
Eva
Filmová história scifi
Všetky informácie sú len fámy a nie sú potvrdené.
Minulý týždeň nám priniesol nepríjemnú informáciu o ukončení spolupráce medzi Warner Brothers a Henrym Cavillom, ktorý týmto už nestvárni Supermana, čo však Cavillov manažér a štúdio okamžite vyvrátilo prostredníctvom Twittera. Napriek všetkým nezrovnalostiam ohľadom Supermana priniesol magazín The Wrap informácie o pripravovanom filme Supergril. Jeho dej by sa mal odohrávať v 70. rokoch a hlavnou hrdinkou by mala byť tínedžerka z planéty Krypton.
Štúdio začalo pracovať na filme Supergirl začiatkom augusta spolu so scenáristom Orenom Uzielom, ktorý sa podieľal na filme The Cloverfield Paradox. Podľa všetkého by si mala na režisérsku stoličku zasadnúť Reed Moranová, ktorá režírovala seriál Handmaid´s Tale. Treba však podotknúť, že informácie o zasadení filmu do 70. rokov sú len špekulácie.
Určite si všetci kladieme otázku „Prečo práve 70. roky?“ Supergirl sa prvýkrát objavila v komiksoch z roku 1958 a tešila sa popularite až do 70. rokov, kedy zaznamenala úpadok. V súčasnosti kolujú fámy, že Supergirl sa bude odohrávať v minulosti, aby nebola spájaná so Supermanom, čo by znamenalo, že nebude môcť spolupracovať s ďalšími hrdinami moderných filmov. Ak by predsa len k tomu došlo, bola by už známa ako Superwoman.
Wonder Woman a jej pripravovaný diel Wonder Woman 1984 sú dobové diela, čomu zodpovedá aj postava. Prvýkrát sa objavila počas druhej svetovej vojny, ale jej prvý diel sa odohrával v časoch prvej svetovej vojny. V 80. rokoch sa Wonder Woman dočkala rebootu, aby tak oslovila mladšie publikum, čo jej prinieslo najväčší úspech od uvedenia na trh.
Film sa zámerne odohráva počas obdobia veľkých bitiek, či už počas boja proti bohovi vojny Aresovi, alebo počas prvej svetovej vojny, ktorá bola prvým globálnym konfliktom a zároveň bol v boji prvýkrát použitý bojový plyn - yperit. Dej pokračuje v 80. rokoch v čase studenej vojny medzi USA a ZSSR, kedy sa svet obával atómovej apokalypsy.
Wonder Woman však vynára veľa nezodpovedaných otázok, nakoľko je film postavený na Supermanovi (Mužovi z ocele), ktorý je prvý superhrdina. Ale ak sa Wonder Woman teraz objaví v obidvoch predchádzajúcich časových obdobiach a Supergirl bude zasadená do 70. rokov, kto bude dojatý príchodom Supermana?

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB