Príde Star Trek 4 o Chrisa Pinea a Hemswortha?

Herci Chris Pine ako kapitán James T. Kirk a Chris Hemsworth ako kapitánov otec George Kirk sa rozhodli pozastaviť spoluprácu so spoločnosťou Paramount Pictures na štvrtom filme zo Star Trek univerza.
Eva
Eva
Filmová história scifi
Podľa časopisu The Hollywood Reporter sa spoločnosť Paramount Pictures snaží na základe zisku posledného dielu Star Trek Beyond udržať rozpočet filmu v rozumnej miere. Vďaka tomu sa však dostala do konfliktu s Chrisom Pineom a Chrisom Hemsworthom, ktorí trvajú na dodržaní dohody s Paramount Pictures, čím sa celý projekt ocitol v ohrození.
Obaja herci očakávali, že sa zhostia hlavných úloh v novom Star Treku 4, kde by sme sa mali dočkať cestovania v čase, čo by umožnilo Jamesovi Kirkovi stretnúť svojho otca Georgea Kirka. Treba však podotknúť, že herci patria momentálne medzi najväčšie filmové hviezdy spoločností Warner Bros. Pictures a Marvel Studios. Ich neobsadenie by sa teda u divákov pravdepodobne nestretlo s pochopením.
Ďalšou výraznou zmenou v Star Treku 4 bude obsadenie režisérskej stoličky, ktorá bude tentokrát patriť S.J.Clarksonovej, ako vôbec prvej žene v histórii. Clarksonová tak môže byť prvýkrát v úlohe hlavného režiséra, hoci má takmer 20 ročné skúsenosti s natáčaním projektov.
Oznámenie o začatí prác na štvrtom pokračovaní Star Treku zverejnila spoločnosť Paramount Pictures na CinemaCon v Las Vegas. Predstavitelia spoločnosti uviedli, že scenár napíšu JD Payne a Patrick McKay, ktorí pracovali aj na Star Trek Beyond. V štvrtom diele sa vráti herec Zachary Quinto, ktorý stvárnil rolu Spocka v prvých troch filmoch.
Ťažko povedať, či sa Star Trek 4 bez týchto dvoch hercov zaobíde, keďže obaja patrili medzi najobľúbenejšie postavy, na ktoré sa fanúšikovia tešili.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB