Príde Star Trek 4 o Chrisa Pinea a Hemswortha?

Herci Chris Pine ako kapitán James T. Kirk a Chris Hemsworth ako kapitánov otec George Kirk sa rozhodli pozastaviť spoluprácu so spoločnosťou Paramount Pictures na štvrtom filme zo Star Trek univerza.
Eva
Eva
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Podľa časopisu The Hollywood Reporter sa spoločnosť Paramount Pictures snaží na základe zisku posledného dielu Star Trek Beyond udržať rozpočet filmu v rozumnej miere. Vďaka tomu sa však dostala do konfliktu s Chrisom Pineom a Chrisom Hemsworthom, ktorí trvajú na dodržaní dohody s Paramount Pictures, čím sa celý projekt ocitol v ohrození.
Obaja herci očakávali, že sa zhostia hlavných úloh v novom Star Treku 4, kde by sme sa mali dočkať cestovania v čase, čo by umožnilo Jamesovi Kirkovi stretnúť svojho otca Georgea Kirka. Treba však podotknúť, že herci patria momentálne medzi najväčšie filmové hviezdy spoločností Warner Bros. Pictures a Marvel Studios. Ich neobsadenie by sa teda u divákov pravdepodobne nestretlo s pochopením.
Ďalšou výraznou zmenou v Star Treku 4 bude obsadenie režisérskej stoličky, ktorá bude tentokrát patriť S.J.Clarksonovej, ako vôbec prvej žene v histórii. Clarksonová tak môže byť prvýkrát v úlohe hlavného režiséra, hoci má takmer 20 ročné skúsenosti s natáčaním projektov.
Oznámenie o začatí prác na štvrtom pokračovaní Star Treku zverejnila spoločnosť Paramount Pictures na CinemaCon v Las Vegas. Predstavitelia spoločnosti uviedli, že scenár napíšu JD Payne a Patrick McKay, ktorí pracovali aj na Star Trek Beyond. V štvrtom diele sa vráti herec Zachary Quinto, ktorý stvárnil rolu Spocka v prvých troch filmoch.
Ťažko povedať, či sa Star Trek 4 bez týchto dvoch hercov zaobíde, keďže obaja patrili medzi najobľúbenejšie postavy, na ktoré sa fanúšikovia tešili.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB