Vampyr a Life is Strange sa dočkajú televíznych adaptácií

Štúdio Fox 21 získalo práva na televízne spracovanie nedávno vydanej videohry Vampyr.
Filmová história scifi
Fox 21 je dcérska spoločnosť 20th Century Fox. Nedávno sa objavili správy o tom, že získali práva na natáčanie Vampyr, videohry od hernej spoločnosti Dontnod Entertainment. Zdá sa, že tieto firmy majú dobré vzťahy, nakoľko získal Fox 21 od Dontnod Enternainment práva aj na ich ďalšiu populárnu sériu Life is Strange.
Hra Vampyr vyšla na PC, PS4 a Xbox One v júni tento rok. Ide o akčnú RPG, kde hráč hrá za doktora, ktorý bol premenený na upíra. Napriek tomu, že potrebuje krv na prežitie, hráči majú možnosť prejsť si celým dobrodružstvom bez zabitia nevinných. To nechá doktora slabého, no hráčom ponúkne zaujímavý pohľad na svet noci. Takáto nenásilná cesta vedie k jednému zo 4 endingov a hra tak dáva hráčom viacero možností, ako postupovať. Krv je totiž lákavá.
Zaujímavosťou hry je aj to, že sa odohráva v Londýne v čase Španielskej chrípky. Aby autori podali hráčom čo najlepšiu atmosféru, sami vycestovali do Londýna a tvorbu opreli o viaceré historické knihy a dokumenty.
Vampyr - Trailer - Vampyr - Launch Trailer Disclaimer
Vampyr - Trailer - Vampyr - Story Trailer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Vampyr

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Vampyr