Vráti sa seriál The Expanse späť na obrazovky?

Pre veľký záujem fanúšikov sa televízna sieť Amazon zaoberá myšlienkou vrátiť obľúbený seriál The Expanse späť na obrazovky.
Eva
Eva
Filmová história scifi
V čase, keď SyFy zrušila seriál The Expanse, skalní priaznivci space opery zaplavili internet veľkým množstvom dôvodov, prečo by sa mal seriál vrátiť späť na obrazovky. Zdá sa, že túžbu fanúšikov nakoniec splní sieť Amazon.
Expanzia - Plagát
Expanzia - Plagát / Zdroj Disclaimer
Takýto postup sa stáva čoraz populárnejším, aby sa naplnili túžby priaznivcov sci-fi seriálov a priniesli im tak maximálny zážitok. Medzi podobné prípady patrí aj komédia Brooklyn Nine-Nine, ktorú po zrušení spustila televízna sieť NBC. Ako odpoveď na zrušenie seriálu The Expanse, spustili fanúšikovia lavínu petícií. Snaha o návrat seriálu vyvrcholila prenajatím lietadla, ktorý niesol za sebou transparent s nápisom: „Zachráňme Expanse“. Podľa výkonnej riaditeľky Amazon Studios, Jennifer Salkeovej, sa spoločnosť už pred naliehaním fanúšikov zaoberala myšlienkou návratu seriálu na obrazovku, no najväčší vplyv na situáciu majú reakcie priaznivcov.
V rozhovore pre portál Deadline, sa Salkeová priznala, že seriál poznala iba okrajovo, ale záujem ľudí nebolo možné ignorovať:
„Dialo sa úplne všetko - lietadlá nám lietali nad hlavami, dostávala som koláčiky, a toto všetko vymysleli skutočne inteligentní ľudia, ktorých názory vysoko oceňujem. Títo ľudia mi tak oduševnene rozprávali o seriále The Expanse, až som si ho bola nútená pozrieť, a musím povedať, že je úžasný. Po tom všetkom si kladiem otázku: „Prečo ho nepozerá viac divákov?“
V tom istom čase dostával hlavný výkonný riaditeľ americkej siete Amazon (Jeff Bezos) veľké množstvo e-mailov, od Georgea R.R. Martina až po významných obchodníkov (ako je napríklad zakladateľ webovej stránky Craigslist). Všetci títo významní ľudia písali a hovorili o tomto seriále, aký je skvelý a je potrebné ho vrátiť na obrazovky.“
Salkeová sa rozhodla opísať, ako ľahko sa zrodila dohoda o zachránení seriálu. Vyzdvihla prínos riaditeľa americkej siete Bezosa, ktorý je ochotný zabezpečiť pre návrat seriálu The Expanse perfektnú mediálnu propagáciu a vyraziť tým fanúšikom dych. Je veľkým šťastím, že Amazon vypočul hlasy priaznivcov, ktorí do boja o záchranu seriálu vložili obrovskú energiu. Zároveň je vždy srdcervúce vidieť, ako sa ľudia aj v ťažkých situáciách vyjadrujú s nádejou a pokorou.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

(2015)

Expanzia

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2015)

Expanzia