Týždeň Geeka #192 a Jaro Slávik

Je to presne to čo sľubuje nadpis! Nový Týždeň Geeka, rozhovor s Jarom Slávikom o zombie a Fantasy_SK - relácia a slovenských fantasy knihách.
Juraj Búry
Podporte scifi.sk
V novom TG-čku Marek hovorí o: metalhead Batmanovi, mŕtvom Supermanovi, Westworlde, zombie a novej slovenskej sci-fi antológií, ktorá je úplne, ale že úplne zadarmo. No, nekúp to!
Týždeň Geeka #193 - Westworld, Smrť Supermanova, Batman, Scifi antológia, Battlefield Disclaimer
Inak, Jaro Slávik. Človek, ktorý na svoj vek vyzerá veľmi dobre. Fantastiku má radšej, ako sme typovali. Spravili sme s ním rozhovor a porozprával nám o svojich oblúbených autoroch, vzťahu k AnimeShow a hlavne o ním chystanom prekážkovom Zombie rune.
Rozhovor - Jaro Slávik na AnimeShow 2018 Disclaimer
Ak ste AnimeShow zmeškali a zaujíma Vás o čom bola literárna linka a čím v súčastnosti žije slovenská fantastika tak o tom Vám porozprávam v štvrtom dieli Fantasy_Sk. Trigger warning: miestami som osobný a zdie+am moje prvé dojmy z knižiek. Malá oprava: Chyméros bol prezentovaný na IstroCone, len sme to nejak prehliadli.
Fantasy_Sk #4: O knihách na AnimeShow 2018 Disclaimer
No a to je z nášho kanálu za uplynulý týždeň všetko. Ak chcete vidieť videá vždy prvý, chodťe na YouTube a dajte nám odber (a zvonček). Lebo pripravujeme podkast o Ready Player One. A možno i Okienka. V zálohe už máme aj rozhovor s Valentínou Sedilekovou. Máte sa skrátka na čo tešiť.

Juraj Búry

Juraj Búry
Mám veľa čiernych vlasov, kocúra a plyšového pavúka. Väčšinou sa mocem v Nitre, alebo po kopcoch a hradoch. Strašne rád sa hrám, čítam a pozerám a potom o tom premýšľam. Pôsobím mladší ako v skutočnosti som.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB