Pozvánka na autogramiádu autorov antológie Ve stínu Říše

Spolu s vydavateľstvom Epocha vás pozývame na autogramiádu tvorcov antológie Ve stínu Říše.
cyberstorm
Filmová história scifi
Antológia Ve stínu Říše je veľkolepým počinom editorov Leoša Kyši a Borisa Hokra, ktorým sa podarilo zhromaždiť sedemnásť skvelých poviedok od hviezd českej fantastiky. František Kotleta, Tomáš Bandžuch, Jan Kotúč, Petr Schink, sestry Lukačovičové, Míla Linc, Roman Bureš a ďalší ponúkajú čitateľom príbehy s tematikou nacizmu, druhej svetovej vojny a Tretej Ríše, na ktorú sa pozerajú z pestrej zmesi uhlov pohľadu, nevšedne a nápadito.
Tento popkultúrny blitzkrieg vám editori a autori osobne predstavia na veľkej autogramiáde, ktorá sa uskutoční v stredu 13. decembra 2017 o 17.00 v kníhkupectve Knihy Dobrovský (Václavské nám., Praha). Viac informácií nájdete na facebooku.
Ve stínu Říše - pozvánka na autogramiádu
Ve stínu Říše - pozvánka na autogramiádu Disclaimer
Anotácia:
Aj viac ako sedemdesiat rokov po skončení druhej svetovej vojny tvorí Tretia Ríša a všetko s ňou spojené neoddeliteľnú súčasť našej histórie, ale tiež popkultúry. Dokonalí zloduchovia, slizkí gestapáci, hororové obrazy koncentračných táborov, brutálna šou na bojových poliach od Atlantiku po Pacifik, od Európy cez Afriku po Áziu ..., ale aj bláznivé čierne komédie alebo svojrázne mestské legendy.
Len máločo kedy podnietilo toľko rozmanitých príbehov. Málokto dokáže predstavovať tak dokonalé bezcharakterné zlé postavy alebo naopak terč paródie a posmechu ako nacisti. Práve preto sme dali nacistov na hranie tým najlepším spisovateľom a spisovateľkám českej domácej fantastiky naprieč generáciami. Pripravte sa na popkultúrny blitzkrieg, aký ste ešte nezažili!
Ukážky zo všetkých poviedok nájdete TU
Ve stínu Říše - antológia českej fantastiky
Editori: Boris Hokr, Leoš Kyša
Obálka: Satine Zillah
Formát: viazaná s prebalom, 130x194 mm
Počet strán: 664
ISBN: 978-80-7557-083-3
vydavateľstvo Epocha
vydavateľstvo Epocha Disclaimer

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB