Ellen Page sa stane jednou z Umbrella Academy

Seriál The Umbrella Academy podľa rovnomenného komiksu, ktorý by sa mal dostať v budúcom roku na platformu Netflix, sa posúva stále bližšie k produkčnej fáze. Do jednej z úloh bola vybraná Ellen Page.
Podporte scifi.sk
Ellen Page si zase oblečie kostým superhrdinky. Táto kanadská herečka sa oficiálne stala prvou členkou hereckého osadenstva seriálu The Umbrella Academy, ktorý by sa mal čoskoro objaviť na Netflixe.
The Umbrella Academy - Produkcia - Ellen Page
The Umbrella Academy - Produkcia - Ellen Page Disclaimer
Seriál je inšpirovaný cenami ovenčeným komiksovým dielom Gerarda Waya, ktoré je zasadené do alternatívnych dejín 20. storočia, v ktorých sa atentát na J. F. Kennedyho nikdy nekonal. Na Zemi sa odrazu narodí 43 detí s nadprirodzenými schopnosťami, z ktorých 7 vychováva pán Hargreeves, ktorý z nich vytvorí tím na ochranu našej planéty. Žiaľ, ich vzájomné vzťahy z nich robia skôr dysfunkčnú rodinku.
The Umbrella Academy - Plagát - Obálka - 1. číslo
The Umbrella Academy - Plagát - Obálka - 1. číslo Disclaimer
Ellen Page si zahrá postavu Vanye, jednej zo siedmich detí, ktorá ale nemá žiadne sily alebo schopnosti a je opisovaná ako "čierna ovca" rodiny. Herečka má ale dlhodobé skúsenosti s žánrom (Inception) či superschopnosťami (X-Men: The Last Stand a Days of Future Past), takže veríme, že aj toto dá ľavou zadnou.
Desať epizód nového seriálu by malo vyjsť už na budúci rok v 2018!

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB