Ohlásená šiesta séria The Walking Dead!

Tvorcovia seriálu na čele s Robertom Kirkmanom, autorom komixovej predlohy, prekvapili fanúšikov pomerne rýchlym ohlásením šiestej série populárneho seriálu o obživlých mŕtvolách.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Piata séria nebola žiadnym prekvapením, aj napriek mnohým kontroverziám v posledných sériách, prieskumy seriálu prajú a v rámci televízneho vysielania dominuje už dva roky vo vekovej skupine 18-49.
Na základe toho úspechu, v zmysle trendu točenia seriálov, sa stalo niečo nečakané a rôzne kuloárne informácie sa nakoniec potvrdili. Šiesta séria bude.
Jej smerovanie najlepšie vyjadril prezident AMC Charlie Coller slovami: "Sme potešený, že môžeme ohlásiť, že AMC uvedie na trh aj šiestu sériu tohto výnimočného seriálu."
Zároveň spolu s Kirkmanom dodávajú, že sa bude niesť v zmysle zmien a obratov charakterov, ktoré naznačila práve vysielaná séria, pričom nezabúda zdôrazniť, že vďaka skvelej práci kolektívu, živí mŕtvi ešte nepovedali svoje posledné slovo.
Na záver možno dodať, že Kirkman v spolupráci s AMC pripravuje ešte jeden seriál venovaný univerzu The Walking Dead, avšak má ísť o kompletne iný príbeh.Na ďalšie informácie sú zatiaľ skúpi a tak nám neostáva nič iné, len čakať. Dúfam, že to bude stáť za to.
The Walking Dead - Scéna - Ohlásená šiesta séria The Walking Dead!
The Walking Dead - Scéna - Ohlásená šiesta séria The Walking Dead! / Zdroj Disclaimer

Marek Páperíčko Brenišin

Marek Páperíčko Brenišin
Recenzent filmov a hier, nadšenec do scifi, fantasy, cudzie mu ale nie je ani anime. Ak nepíše recenzie, zastihnete ho pri písaní poviedok, či už pre seba, alebo v rámci súťaží. Pravidelný účastník Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
V polovici druhej sérii som to zapichol... bol som frustrovaný z toho, že sa tam ľudia správali horšie ako tie mŕtvoly...
31.10.2014
Marek Páperíčko Brenišin
Ja viem a v komixe je to dokonca ešte výraznejšie. Aj samotný Kirkman sa vyjadril, že nechcel písať o zombie, ale myšlienkou malo byť, že v svete, kde vládnu mŕtvi, sú stále nebezpečnejší tí živí. Navyše, keď padnú akékoľvek autority a moc preberajú akýsi oligarchovia :-) Mne sa ráta a hoci polku druhej série a prvú polku štvrtej hodnotím ako slabšie, snáď sa tempo zlepší.
03.11.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB