The Wolf Among Us - 5. epizóda

5. epizóda hry The Wolf Among Us bude dostupná už tento týždeň.
Filmová história scifi
Cry Wolf je názov poslednej kapitoly prvej sezóny hry The Wolf Among Us. Na videu nižšie môžete vidieť trailer na túto epizódu, ale pozor! Obsahuje spoilery z predchádzajúcich častí hry, čiže ak ste túto adventúru ešte nehrali, môže vám trailer pokaziť nejedno prekvapenie.
The Wolf Among Us - season 1 - Trailer - The Wolf Among Us: Season Finale - Episode 5 - 'Cry Wolf' Trailer Disclaimer
Ak o hre počojete prvý krát, The Wolf Among Us je adventúra od štúdia Telltale Games, ktoré má na krku rôzne adventúry, z ktorých najznámejšia je The Walking Dead. Hry od tejto spoločnosti sa vyznačujú tým, že sú rozdelené, ako seriál, na série a epizódy.
Napríklad The Wolf Among Us - pokiaľ ste si kúpili prvú sériu hry, mohli ste prv hrať prvú epizódu, keď neskôr vyšla, tak aj druhú, tretiu, štvrtú a tento týždeň bude konečne hrateľná aj posledná, piata epizóda, ktorou sa príbeh ako tak uzavrie. Hra je populárna a tak sa určite dočká aj pokračovania, čiže druhej série.
Samotný dej hry je založený na komiksovej predlohe Fables od DC Entertainment. Hra sa odohráva v pochmúrnom mestečku Fabletown, kde sa bytosti z rozprávok ako Snehulienka, Kráska a zviera, Červená karkulka atď. skrývajú pomocou kúziel pred obyčajnými ľuďmi. Snažia sa prežiť v modernej dobe, ale nie je to také jednoduché. Na dodržiavanie pravidiel dohliada hráč prostredníctvom postavy Bigby, kedysi známeho ako Veľký Zlý Vlk z rozprávky Červená Čiapočka. Na videu nižšie môžete vidieť trailer na prvú epizódu z hry.
The Wolf Among Us - season 1 - Trailer - The Wolf Among Us - Trailer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB