Poviedky na pokračovanie XIII - repete

Minulotýždňové problémy s Poviedkami na počkanie nás nezastaví - dajte si s nami repete Poviedok na počkanie XIII!!! Túto nedeľu, 25. 5. o 18,00!
cyberstorm
Filmová história scifi
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok
Poviedky na počkanie - Reklamné - Ilustračný obrázok Disclaimer
Po minulotýždňovom zlyhaní ľudského faktora, za čo sa všetkým zúčastneným poviedkochtivím autorom ospravedlňujeme, informujeme, že nové Poviedky na pokračovanie budú túto nedeľu, 25. 5. 2014 o 18,00. Určite. A aby sme sa vám za minulé kolo revanšovali, na výber budete mať rovno z troch tém, na ktoré budete môcť písať.
Krátke vysvetlenie pre tých, ktorí ešte nepoznajú túto skvelú literárnu hru: V zadanom čase (18:00) sa spacenews správou zadá téma, na ktorú musíš napísať (a publikovať) mikropoviedku (ale môžeš aj krátku báseň, ak si trúfaš ;) do jednej hodiny (19:00). Potom sa zhodnotí nápad a vtip. Veď ide o zábavu a nie literárnu súťaž. A ešte jedna dôležitá vec: Nezabudni napísať do Notičky: "Poviedky na Počkanie XIII."

cyberstorm

cyberstorm
Fanúšik scifi, knižný recenzent. Poviedkový beta-reader a porotca poviedkových súťaží scifi.sk, koordinátor Poviedok na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB