Spravte si chuť na ďalšiu mimozemskú klasiku: trailer Under the Skin

Pozrite si, ako Scarlett Johanson aka krásna mimozemšťanka zvádza škótskych turistov...
B.T. Niromwell
Filmová história scifi
Po nedávno vypustenom teaseri k filmu vychádzajúcemu pod distribučným názvom Under the skin, nakrúteného podľa rovnomennej novely, sa k nám konečne dostáva aj trailer. O deji sa v ňom veľa nedozviete, ale vďaka Scarlette Johanson v hlavnej úlohe si dej pravdepodobne nevšimnete ani vo filme. Filmík sa podľa traileru podobá skôr na amatérsku tvorbu s pár špeciálnymi efektmi, no verme, že režisér Jonathan Glazer vie, čo robí.
Čo-to vám však zo zápletky môžeme prezradiť. Laura, ktorá na Zem prišla z vesmíru, si hľadá svoju korisť pomocou svojho atraktívneho vzhľadu. Na tom by nebolo nič čudné, keby si nelovila partnera na nočné radovánky, ale na to, čo im predchádza - večeru. A úbohí turisti sú prvým chodom!
Premiéra filmu je naplánovaná vo Veľkej Británii, v USA ju ešte nepotvrdili
Na stránke IMDB má film zatiaľ priemerné hodnotenie, ale sami zhodnoťte, na aké miesto vo svojom osobnom rebríčku zaradíte mimozemšťanku putujúcu po zemi, ktorá postupne podľahne čaru škótskych (a najmä pozemských) hôr. Samozrejmosťou je vnútorný rozkol a boj so svojou vlastnou rasou.
Under the Skin - Trailer - trailer Under the Skin Disclaimer

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB