Hearthstone: Heroes of Warcraft je v open bete

Pokiaľ o tom neviete, jedna z pripravovaných hier od Blizzardu, Hearthstone: Heroes of Warcraft, pred pár dňami vstúpila do open beta fázy.
Podporte scifi.sk
Hearthstone: Heroes of Warcraft - open beta
Hearthstone: Heroes of Warcraft - open beta / Zdroj Disclaimer
Je to takmer rok, odkedy bola hra Hearthstone ohlásená a všetci nedočkavci, fanúšikovia Warcraft série, nadšenci TCG a vlastne všetci, ktorí majú radi hry a trochu online súťaživosti sa konečne dočkali. Hra vstúpila do fázy open beta. To znamená, že k beta testovaniu hry má teraz prístup každý, kto má doma PC a pripojenie na internet. K tomu, aby ste si hru vedeli stiahnuť a zahrať si stačí vytvoriť účet na stránke battle netu. Pokiaľ už účet máte, môžete si dowload manager herného klienta stiahnuť odtiaľto alebo sekcii Account Manager vášho battle.net účtu.
Hoci ide o beta testovanie, už v closed beta fáze bola hra stabilná a obsahovala iba pár chýb, ojedinele sa stávalo, že herný klient spadol alebo sa počas hrania objavili chybné textúry alebo zvuky. Pokiaľ sa teda na hru tešíte, nemusíte sa báť, že vám pôžitok z hrania bude kaziť kopa chýb. Patche sa v poslednej dobe zameriavajú hlavne na efektov kartičiek, pridávanie nových animácií a podobne. Navyše Blizzard oznámil, že všetky karty, ktoré hráči počas beta fázy získajú, ostanú na ich účtoch aj po oficiálnom vydaní hry. A tak sa nemusíte báť, že o niečo prídete a hodiny hrania budú nazmar.
Ak ste ešte o tejto hre nepočuli, môžete si pozrieť toto video. Pokiaľ však máte radi zberateľské kartové hry ako Yu-Gi-Oh, Magic the Gathering, Babylon 5, Pokémon a podobne, alebo máte radi univerzum Warcraftu, nesmiete si túto elektronickú zábavu nechať újsť.
Hearthstone: Heroes of Warcraft - Produkcia - Hearthstone Game Overview Disclaimer
Systémové požiadavky:
Hearthstone: Heroes of Warcraft - System Requirements - Windows
Hearthstone: Heroes of Warcraft - System Requirements - Windows Disclaimer
Hearthstone: Heroes of Warcraft - System Requirements - Mac
Hearthstone: Heroes of Warcraft - System Requirements - Mac Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Ake su na to naroky? Nevies?
28.01.2014
Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
jj, idem ich dať pod trailer, nech to je pokope.
28.01.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB