Star Wars Epizóda VII - Mení sa dej!

Väčšina z tých ktorí sledovali po Epizóde 6 knihy Star Wars sa rozhodne teší na stretnutie s novou generáciou Skywalkerových.
Podporte scifi.sk
Tento článok je naozaj zaujímavý a obsahuje niekoľko možných detailov ohľadne príbehu.
Správa z The Hollywood Reporter :
Odkedy projekt SW VII minulú jeseň opustil Oscarový scenárista Michael Arndt, zhostili sa písania scenára J.J. Abrams a Lawrence Kasdan. Podľa mnohých zasvätených osôb, dôvodom jeho odchodu neboli časové problémy, ako bolo oficiálne oznámené, ale bol ním rozdielny názor, z ktorých postáv sa bude scenár vychádzať. Arndt chcel, aby sa prvý film zameral na potomkov Luka Skywalkera ( Mark Hamill ), Hana Sola ( Harrison Ford ) a princeznej Lei
( Carrie Fisher ), s tým, že pôvodné hlavné postavy by sa mali objaviť vo vedľajších úlohách.
Abrams sa však chcel v Epizóde VII zamerať na klasickú trojicu postáv, aby si ich diváci mohli ešte raz naplno vychutnať. Nové postavy, ich potomstvo, teda budú teraz vo vedľajších úlohách a stanú sa hlavnými až v epizódach VIII a IX. Niektoré postavy z pôvodného Arndtového scenára tak zmizli úplne a boli nahradené novými.
Tvorca trilógie Star Wars George Lucas bol k debate tiež zapojený a nakoniec sa s verdiktom zmieril.
Takže Abrams a Kasdan teraz prerábajú scenár, to znamená, že veľa hercov, ktorí sa už pridali k projektu a začali skúšať bolo z rôznych dôvodov "odstavených". Napríklad ,jeden herec, ktorý sa stretol s Abramsom na jeseň pred generálnymi úpravy bola hviezda seriálu Mud breakout Tye Sheridan. Ale zdroje hovoria, že v tejto fáze nie je potrebné také mladé postavy a preto sa nebude zúčastňovať natáčania.V inom prípade, v jednej časti, kde bola pôvodne postava koncipovaná ako 20-ročný muž je teraz prepísaná na 40 -ročného.
Abrams podľa mnohých zdrojov, pripravuje spletitú sieť príbehu a stretáva sa so všetkými zainteresovanými hercami. Podľa zdrojov sa dokonca v Decembri stretol s Fassbenderom. Kým väčšina novooslovených mien nám nič nehovorí, Hugo Weaving áno. Podľa dvoch zdrojov, sa stretli kvôli roli imperiálneho veliteľa.
Posledné info hovorí o tom, že Abrams a Lucasfilm práve hľadajú herečku vo veku okolo 20 rokov, ktorá je buď zmiešanej rasy alebo čiernej. Hovorí sa, že Obi - Wan Kenobi mal dcéru, či vnučku.
Concept
Concept / Zdroj Disclaimer

andrej android praznovsky

andrej android praznovsky

Diskusia

cyberstorm
pozere to, posere to, posere to....AAAAAAAAAAAAAAAAAA
13.01.2014
kAnYs
Fassbender, Hugo Weaving, hmmm. No uvidime :D Tesim sa :) Ja mam na canon celkom volny nazor v poslednej dobe, kym to bude konzistentne s povodnymi filmami a bude to mat dobru story (moral ambiguity, moral ambiguity, pleeeeeeaaaaaase I want a starwars movie with moral ambiguiy) tak by to mohlo byt good :)
15.01.2014
andrej android praznovsky
No s poslednym star trekom som bol celkom spokojny, tak hadam sa J.J. posnaži a je tam aj Kasdan, tak uvidime. HLavne nech tam nedava tie odlesky!
20.01.2014

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.