Datadisk k Diablo 3

Blizzard oznámil prvý datadisk k hre Diablo 3. Bude mať názov Reaper of Souls.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Diablo III - Reaper of Souls
Diablo III - Reaper of Souls / Zdroj Disclaimer
Toto rozšírenie prinesie do hry novú hrateľnú classu - svätého rytiera, Crusadera, ktorý by mal byť obdoba paladina z Diablo 2.
Datadisk prinesie nový akt, ktorý sa bude odohrávať vo Westmarche a pridá pár nových príšer - Seraph, Summoner of the Dead, Executioner a Death Maiden.
Zmien sa dočká aj loot systém. Nový systém sa bude volať Loot 2.0. Jeho zavedenie do hry bude znamenať, že sa podstatne zníži množstvo vecí, ktoré počas hrania hráč nájde, ale tento úbytok bude kompenzovať Smart Drop - vždy, keď hráč získa nejaký predmet, je vysoká šanca, že jeho vlastnosti budú upravené tak, aby sa hodili charakteru, za ktorý hrá. V meste bude nový Artistian, ktorý dovolí hráčom zmeniť výzor zbraní pomocou voľby transmogrify (známe napr. z World of Warcraft). Takisto pribudne Enchanting, čo dovolí náhodne zmeniť affix na legendárnej zbrani.
Endgame sa taktiež dočká úprav. Hlavnou je zvýšenie maximálnej úrovne postavy na level 70, každá postava tak dostane aj nové kúzla a runy. Pribudnú Loot Runs - cca 15-20 minútové náhodne generované dungeony. Netreba zabudnúť na Paragon systém, ktorý taktiež prejde zmenou a jeho nová podoba sa bude volať Paragon 2.0. Paragon level bude zdieľaný medzi charaktermi a nebude mať maximálnu úroveň.
Dátum, kedy sa rozšírenia dočkáme, zatiaľ nebol oznámený.
Trailer k datadisku:
Diablo III - Trailer - Reaper of Souls Disclaimer
Ukážka gameplayu:
Diablo III - Trailer - Reaper of Souls gameplay Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Diablo III

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Diablo III