Watch Dogs - nový trailer

Pozrite si nový trailer k hre Watch Dogs, ktorý bol včera zverejnený na Gamescome. Predstavuje hackerskú skupinu DedSec, ktorá stojí proti ctOS.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
O čo ide v hre? Čo je úlohou hráča?
21.08.2013
Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Z videí čo som zatiaľ videl a oficiálnej stránky hry -
Hra sa odohráva v Chicagu, meste s gigantickou sieťou technológií. Túto sieť spravuje ctOS. Tento centralizovaný softvér je navrhnutý, aby dohliadal na chod celého mesta a má pod kontrolou každú jeho časť – domáce zariadenia, počítače, bezpečnostné kamery, bankomaty, jednoducho všetko. Ovláda všetky technológie v meste a pretekajú ním všetky informácie. Ale nájde sa niekto, kto vie ctOS nabúrať a tým získa nad mestom totálnu kontrolu. A ten niekto je hráč ako Aiden Pearce. Ten je bývalý zlodej a jeho kriminálna minulosť viedla k niečomu, čo sa stalo jeho rodine. Rozhodne sa bojovať so systémom a vziať spravodlivosť do svojích rúk. Pritom využíva systém, ktorý chce zhodiť ako svoju vlastnú zbraň. Viac neviem, niečo z tohto som písal aj do prvej spacenews o hre, ale zatiaľ o nej nie je veľa informácií, len pár videí o gameplayi atď.
22.08.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB