StarCraft MMO

Fanúšikovia StarCraftu sa rozhodli vytvoriť MMO z tohto prostredia, nazvané StarCraft Universe (SU). Na hre pracujú už vyše 2 rokov, v roku 2012 si založili spoločnosť Upheaval Arts a vy teraz máte šancu vyskúšať si demo StarCraft Universe a podporiť vydanie hry pomocou kickstartera.
Filmová história scifi
StarCraft II: Wings of Liberty - Starcraft Universe
StarCraft II: Wings of Liberty - Starcraft Universe / Zdroj Disclaimer
StarCraft Universe je zasadené do alternatívnej reality univerza StarCraft, kde bola Queen of Blades, Kerrigan, zabitá. Bez nej nie je nikto, kto by zastavil hybridov, ktorí ničia jeden svet za druhým.
StarCraft II: Wings of Liberty - Trailer - StarCraft Univere - Chronicles of Fate Prologue Disclaimer
Hra je vytváraná ako mod pre Stacraft II, pôvodne nazývaný World of StarCraft. Pre jej hranie je potrebný StarCraft II, pokiaľ však hru nevlastníte, nezúfajte. K hraniu SU postačí aj štartovacia edícia StarCraft II, ktorá je zadarmo k stiahnutiu na oficiálnych stránkach hry. Pokiaľ si chcete hru vyskúšať, demo môžete stiahnuť tu. Ak nevlastníte Stacraft II, potrebnú verziu si zadarmo môžete stiahnuť odtiaľto.
Hra je stále v štádiu Alpha a tak je prítomných mnoho chýb, dáva však približnú predstavu o tom, ako bude vyzerať finálna verzia.
StarCraft II: Wings of Liberty - Trailer - StarCraft Univere - gameplay Disclaimer
Na podporu vývoja SU bol spustený kickstarter (trvá do 4. septembra) so stanoveným cieľom 80 000$. Prispieť sa dá sumou 5 dolárov a viac, pričom pri vyšších sumách dostanú dostanú prispievatelia rôzne odmeny v podobe herných zbraní, vozidiel, petov, soundtracku k hre, skype hovoru s vývojármi SU alebo sa budú môcť dokonca podieľať na vývoji herného bossa a navrhnúť vlastnú hernú zbraň.
Pokiaľ kickstarter dosiahne cieľ 80 000$, koncom roka bude spustené open beta testovanie hry a finálna hra bude obsahovať kapitolu 1 a finálnu kapitolu SU. Pri prekonaní cieľa 100 000$ bude do hry pridaný hrateľný hrdina zergskej rasy. Po prekročení hranice 135 000$ bude hra obsahovať pvp arénu na štýl MOBA hier, pokiaľ príspevky od fanúšikov prevýšia 175 000$, bude vydaný aj akt 2.
Už v priebehu prvých dvoch dní od začatia kickstartera ľudia podporili tento projekt sumou 13 500$. Riziko spojené s projektom je nízke. Blizzard síce na SU priamo nepracuje, spolupracuje s Upheaval Arts na riešení chýb v hre a technických problémov. Navyše je SU vo vývoji už 2 roky, Jadro hry je vytvorené a tak nemusia mať podporovatelia projektu obavy, že by hra nebola vydaná. Hrozí jedine to, že by bol vývoj SU kvôli náročnosti predĺžený, ale pokiaľ by k tomu došlo, Upheaval Arts bude všetkých ľudí, ktorí projekt podporili, informovať emailom o detailoch.
Pokiaľ vás teda projekt StarCraft Universe zaujal, môžete si všetky informácie o kickstarteri, odmenách za prispetie a o finančných cieľoch prečítať na tejto stránke a pre ďalšie informácie môžete navštíviť oficiálnu stránku Upheaval Arts.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB