Artemis Fowl mieri na plátna kín

Ak sa každoročne tešíte na ďalšie knižné vydanie dobrodružstiev "zloducha" Artemisa Fowla, spozornite! Walt Disney chce natočiť film.
Stano Lacko
Podporte scifi.sk
Artemis Fowl - Plagát
Artemis Fowl - Plagát / Zdroj Disclaimer
Detský hrdina Artemis je zločincom, ktorý však spozná Elfov, škriatkov a iné príšerky, ktoré žijú na Zemi, samozrejme v utajení. A práve oni potrebujú pomoc, a tak musí mladý génius (Artemis) prehltnúť svoju hrdosť a konať na strane dobra.
Detský svet s dvojfarebným videním dobra a zla sa možno konečne dočká filmového spracovania. Veď Harry Potter už ukončil svoju púť, a tak už nič nebránilo, možno až na hrdosť, stretnutiu Walt Disney Pictures a Harvey Weinsteina opäť po minulých neúspešných pokusoch. Podľa dostupných informácií by mal scénar napísať Michael Goldenberg (Harry Potter a Fénixov rád) a za executive producentov sa hlásia Robert DeNiro a Jane Rosenthal.
Dúfajme, že projekt nakoniec uzrie svetlo sveta, pretože táto séria zapadá do filozofie celorodinnej zábavy. Skutočne, moje dcéry ešte nevedeli čítať a ja som mal kúpenú celú doposiaľ vydanú sériu...
A pozor, ak ich stretnete budete mesmerizovaní!

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
mEsmerizovanI* ;-) A bojim sa, ze to bude uplne bezzube a divne, ze este ani Butler nebude taky brutalny buchac, ako v knihe, ale iba jeho parodia...
31.07.2013
Stano Lacko
Dik, ale ked mam len jednu chybu (dobre dobre, dve v jednom slove)...
Ale ja sa tesim, konecne!
31.07.2013

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB