Strážcovia galaxie - Ďalší film od Marvelu na obzore

Marvel sa ešte len ozval, že pripravuje Strážcov galaxie, a už sa novinky začali len tak sypať, kto všetko z hercov je pozvaný na skúšku na obsadenie hlavnej postavy Petra Quilla alias Star-Lorda z tohto komiksu.
Podporte scifi.sk
Plagát
Plagát / Zdroj Disclaimer
Najnovšie sa do zoznamu hercov pre hlavnú úlohu pridal ešte Michael Rosenbaum (Smallville), ktorý tak uviedol sám na svojom twitteri:
"Čítal som pre kamoša @jamesgunn STRÁŽCOVIA GALAXIE rolu PETRA QUILLA. Aké bohovské! Vďaka Jimmy. @marvel"
— Michael Rosenbaum (@mrosenbaum711) 3. januára 2013
Pred pár dňami to bol ešte Joseph Gordon-Levitt alebo dokonca Joel Edgerton (Zero Dark Thirty), Jack Huston (Boardwalk Empire), Jim Sturgess (Cloud Atlas), Lee Pace (Lincoln a The Hobbit), Eddie Redmayne (Les Miserables), Garrett Hedlund (Tron: Legacy), James Marsden (X-Men) a tiež Sullivan Stapleton (Animal Kingdom), o ktorých sa hovorilo ako o možných hercoch pre tento part.
 Koncept - Postavy
Koncept - Postavy / Zdroj Disclaimer
O tom, komu sa podarí rolu získať, sa asi rozhodne v nadchádzajúcich dňoch, keďže Marvel by rád začal s produkciou, aby film dotiahol do kín v auguste 2014.
Strážcovia galaxie sleduje príbeh amerického pilota, ktorý sa dostane do vesmíru, aby uprostred obrovského konfliktu viedol futuristický tím bývalých kriminálnikov, ktorí majú niečo, po čom všetci túžia. Star-Lord je pilotom a zároveň vodcom tohto superhrdinského tímu.
Režisérom a scenáristom filmu je James Gunn (Slither). Podľa jeho slov by sa mal film centrovať okolo troch postáv: Star-Lorda, Gamory a Draxa Ničiteľa. Postavy by sa mali dočkať zmeny ohľadom ich vizuálu a tiež časti ich pôvodu či osobných príbehov, aby lepšie zapasovali do chystaného filmu a zároveň do filmového univerza Marvellu. Thanos by mal byť hlavným nepriateľom vo filme a Gamora a Drax sú s ním zviazaní: Gamora bola adoptovaná Thanosom a Drax bol mužom, ktorého vedomi bolo transplantované do Draxovho tela, aby zabil tohto zdivočelého titána na Kronosov príkaz. Drax má teda možnosť sa stať rovnako zaujímavým a populárnym ako je Hulk v Pomstiteľoch.
Počuli ste už vlastne o tomto trochu divokom komikse? Predsa len je plný šialených komiksových kreácií, takže bude zaujímavé sledovať, čo z toho James Gunn vytvorí.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB