Ďalšia Cronenbergova Mucha nebude

Správy o natáčaní pokračovania legendárnej Muchy sa nepotvrdili.
B.T. Niromwell
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Už pred rokmi sa začali šíriť správy o tom, že David Cronenberg pripravuje remake svojho kultového nervydrásajúceho a teláspájajúceho filmu Mucha. Ukázalo sa, že to nebola pravda – nešlo o remake, ale o pokračovanie. A Cronenberg má už dokonca hotový aj scenár. Tak kde to viazne? V istom rozhovore sa David priznal, že všetko to závisí od štúdia Fox.
„Nechcem robiť remake, skôr voľné pokračovanie. Áno, také čosi. Napísal som už scenár, takže teraz je už len na štúdiu, či sa film natočí.“
Z ďalšieho rozhovoru sa ale dozvedáme, že ďalšia Mucha je v nedohľadne. Štúdio Fox projekt odmietlo a Cronenberg je z toho riadne sklamaný. Ťažko sa hľadá odpoveď na otázku, prečo Fox odmieta natáčanie, hoci by sa v novej Muche neobjavila žiadna zo známych tvárí z predchádzajúceho filmu a celé by sa to oblieklo do modernejšieho šatu. Ako sa toto skončí? Akú podobu na seba vezme výsledok Cronenbergovho hnevu? Nechajme sa prekvapiť.

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

(1986)

Mucha

Diskusia

andrej android praznovsky
Ved pokracovanie bolo, zeby ho david ignoroval? Zrejme upadol do nemilosti studia kvoli neuspechu COSMOPOLISU. Tak to v hollywoode bohuzial chodi.
19.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1986)

Mucha