Nový plagát pre Muža z ocele a ďalšie info o Supermanovi

Warnerovci vypustili do obehu dizajn nového plagátu na Muža z ocele, ktorého režíruje Zack Snyder. Henry Cavill sa predstaví v roli Supermana a podľa plagátu sa zdá byť dobrovoľne (veď ako inak) spútaný.
Filmová história scifi
Superman: Man of Steel - Plagát - Logo
Superman: Man of Steel - Plagát - Logo / Zdroj Disclaimer
Vo filme okrem Henryho Cavilla (Immortals) uvidíme aj Amy Adams ako Lois Lane, Laurencea Fishburnea ako Perryho Whitea, Kevina Costnera ako Jonathana Kenta, Diane Lane ako Marthu Kent, Michaela Shannona ako generála Zoda a Russella Crowea alias Jor-Ela. Nového traileru sa dočkáte pred Hobitom, ak si ho teda pozriete od 14. decembra v kinách!
Superman: Man of Steel - Plagát - 1
Superman: Man of Steel - Plagát - 1 / Zdroj Disclaimer
Do kina by som teda kvôli Supermanovi ako traileru určite nešiel, ale s Hobitom to asi bude sranda (popri novom Star Treku, ktorý tam bude tiež). To hovorí aj Zack Snyder: "Je to zábavné. Neviem sa HObita dočkať, takže bude sranda pred tým vidieť aj náš šialený trailer na Muža z ocele a potom si vychutnať Hobita, pretože to bude super."
V panteóne superhrdinov asi ťažšie nájdeme viac váženejšiu a známejšiu postavu akou je Superman. Clark Kent / Kal-El je mladým (20+) ročným novinárom, ktorý sa cíti byť outsiderom kvôli svojej nadprirodzenej sile. Z Kryptonu, jeho rodnej planéty, sa dostal pred rokmi na Zem a celý čas si kladie jednu otázku: Prečo tu som? Osobnosť z neho urobili najmä jeho adoptívni rodičia Martha a Jonathan a viedli ho k tomu, že jeho nadprirodzené schopnosti mu do cesty budú stavať vážne rozhodnutia, ako s nimi narobí. V dobe, kedy sa svet zdá byť už tak-či-tak na vážkach sa dostane do ešte väčšieho nebezpečenstva. Z Clarka sa musí stať Muž z ocele, aby ochránil ľudí, ktorých miluje a zažiaril vo svojej novej roli ako lúč nádeje - Superman.
Jeho antagonistom v tejto verzii bude generál Zod, ktorého stvárnil Michael Shannon. "Shannon je perfektný, je projektu celý čas oddaný a zapálený pre vec. Mohol by to byť herec, ktorý si povie "No jasné, je to Zod, takže to nie je 100% seriózne." alebo by ho hrali s určitou nadsádzkou, ale on nemá nič z toho. Jeho úsilie je stvárniť to realisticky a pochopiť, čím táto postava musela prejsť a potom tu je tá dynamika s ním na jednej a Henrym ako Supermanom na druhej strane," dodáva Zack Snyder, ktorý v súčasnosti pracuje na post-produkcii k filmu.
Film sa dostane do kín v 3D, 2D a IMAXovej 3D verzii 14. júna 2013.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
Najlepsi je celkovy zaber, Superman v putach, asi sa poriadne musí kajať
07.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB