Alter Egos - Trailer

Už aj vy ste totálne znudení z tých nekončiacich filmových adaptácií superhrdinovských komiksov? Asi tak ako Kevin Smith? Pretože jeho štúdio vydalo nový film, ktorý si berie superhrdinov a ich superproblémy na mušku.
Podporte scifi.sk
Alter Egos - Scéna - Superhrdinovia na ceste
Alter Egos - Scéna - Superhrdinovia na ceste / Zdroj Disclaimer
Tu je celkom zábavný trailer na novú komédiu so superhrdinami nazvanú Alter Egos, ktorú distribuuje Smodcast Pictures patriaca Kevinovi Smithovi. Vyzerá to na celkom slušný nezávislý filmík zasadený do sveta, v ktorom superhrdinovia - ktorých je tam teda požehnane - stratili ako vládnu podporu, tak aj podporu verejnosti. Scenár a réžiu mal pod palcom Jordan Galland a vo filme sa objavia Kris Lemche, Brooke Nevin, Joey Kern, Christine Evangelista, Sean Lennon, John Ventimiglia a Danny Masterson.
Alter Egos stavia svet superhrdinov na hlavu. Ak máte nejaké superschopnosti ako Fridge (= Chladnička, čiže nejaký alter ego Ice Mana - pozn. Šaňo) alebo jeho kamoš C-Thru a používate ich k dobru a teda sa správate podľa určitých pravidiel, takste ten dobrý superhrdina... Fridge je vo svojom ľudskom šate trochu čudný, podobne ako Superman, no nie je to preto, že by musel kašírovať svoju pravú identitu, skôr pretože preobliekaním za superhrdinu sa snaží objavovať ďalšie aspekty svojho ja - teda alter egá. Niekde popri tom musí riešiť, že jeho priateľka má jeho maskované alter ego radšej ako jeho ako človeka. A zároveň sa postaviť voči svojmu úhlavnému nepriateľovi, ktorý zabil jeho mamu a otca... aj keď sa mu do toho veľmi nechce.
Alter Egos - Trailer - 1 Disclaimer
Premiéru mal film 17. októbra 2012, na internete bude ako VOD (= Video on Demand) od 20. novembra.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Alter Egos

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2012)

Alter Egos