Wachowskí a JMS ponúkajú nový seriál Sense8

Andy a Lana a Joe spolu majú dobré styky už od časov Ninja Assassina, ku ktorému JMS, ako Straczynského prezívajú jeho priaznivci, písal scenár a súrodenci viedli produkciu... Teraz spolu tvoria seriálový tím pre ich nový Sense8.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Sense8 - Andy a Lana Wachowski
Sense8 - Andy a Lana Wachowski Disclaimer
Sense8 - J. Michael Straczynski
Sense8 - J. Michael Straczynski Disclaimer
Koncept pre hodinový seriál s názvom Sense8 je silne stráženým tajomstvom. Wachowskí sa podieľali na jeho vytvorení s tvorcom Babylonu 5, J. Michaelom Straczynskim, ktorého nové štúdio Studio JMS na produkcii spolupracuje. Ak sa tímu podarí získať podporu na niekoľko epizód, objaví sa na režisérskej stoličke aj súrodenecký pár.
Wachowskí sú známi najmä svojím inovatívnym prístupom k žánru science-fiction a fantasy, a ich reputácia sa pravdepodobne iba umocní premiérou pripravovaného Cloud Atlasu koncom októbra.
Spolu s Wachowskými na seriáli spolupracuje aj štúdio Georgeville, vytvorené len nedávno spoločnosťou Reliance Entertainment. Producentmi, ktorí tento londýnsky podnik vedú sú Marc Rosen, Leon Clarance a Deepak Nayar.
Straczynski má obchodné styky s Georgevillom už na pripravovanom trileri pre stanicu ABC a Overbrook Entertainment. A Georgevillu sa podarilo presadiť už aj na americkom trhu, keď si u nich NBC objednala 10 epizód pripravovaného dramatického seriálu Crossbones.
Na to, čo sa zo Zmyslu8 vykľuje, si ešte budeme musieť asi počkať, no predzvesť o týchto troch veličinách scifi žánru je najmenej povzbudivá.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Zmysel8

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Zmysel8