Katee Sackhoff v Riddick 3

Obľúbená bojová pilotka sa dočká ďalšej akcie v pripravovanom Riddickovi 3, ktorý nie a nie umrieť - teda film, nie hlavná postava... Po vyriešení finančných problémov sa zdá, že ďalšia časť z tohto univerza čoskoro uzrie svetlo sveta.
Podporte scifi.sk
Podľa správy internetového magazínu Deadline sa herečka Katee Sackhoff nachádza v posledných fázach rokovaní o jej účinkovaní v pripravovanom filme Vina Diesela, Riddick 3. Sackhoff by si mala zahrať postavu Dahl, opísanú ako "severská žoldnierka", ktorá je Riddickovi v pätách a bude hlavnou ženskou rolou vo filme.
Katee Sackhoff
Katee Sackhoff Disclaimer
Táto rola privedie Katee Sackhoff späť k scifi žánru, po tom, čo posledné roky strávila v krimidrámach 24 a CSI. Tiež jej v dobe po sláve Battlestar: Galacticy hrala v dvoch filmoch (The Haunting in Georgia a Evil Sexy Genious), obe sa nachádzajú vo fáze post-produkcie.
S príchodom Katee Sackhoff by mali upadnúť správy o chýbajúcich finančných prostriedkoch do zabudnutia. Produkcia na filme bola totiž v jeseni minulého roku pozastavená kvôli chýbajúcim splátkam prenájmu štúdií. Po prázdninách je ale všetko zase tak ako má byť a práce pokračujú ďalej.
My sa určite na film tešíme... čo vy na to?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Riddic

Diskusia

Aldeberan
aha. teraz uz chapem, co na nej vsetci vidia :)
11.01.2012
andrej android praznovsky
Dufam ze RidDickovi nakope rit a konecne dostane poriadne ulohy hodne Starbuck a jej hereckych kvalit. Ale zase to dopadne tak,ze sa do diesela zalubi a ostaen snim a najvacsi fail bude ze ju bude on aj chranovat...
stavte sa....
11.01.2012
Aldeberan
náh, moc cynicky film aby to takto skoncil. TO by bol Fast Five 2 :)
12.01.2012
kAnYs
Hmmm, rad by som vedel do akeho casoveho obdobia bude film vsadeny. By ma zaujimalo ako by riddicka nahanala ked je vladcom vsetkych necromongerov :). Alebo ze by ho niekto zvrhol? Alebo ze by sa zvrhol sam? Hmm.
15.01.2012
Aldeberan
asi vies, ze Chronicles mal by prvyfilm trilogie. No a podla toho co som cital na nete, nikto nevie: podla niektorych sa ma odohravat po konci tejto nikdy nenatocenej trilogie, podla inych po dvojke, podla dalsich zas ma priamo navazovat na jednotku. =vsetci asi len varia z vody, ale urcite to nebude sequel, pretoze sa hovorí o cameach z minulych filmov.
16.01.2012
kAnYs
To o trilogii som pravdu povediac nevedel. No uvidime. Tesim sa ale kazdopadne, Riddicka mam rad.
17.01.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2013)

Riddic