The Hunger Games - Trailer

Práve vyšiel trailer na jeden z tých očakávanejších scifi filmov budúceho roku - The Hunger Games. Nápad to síce nie je ničím nový, ale keďže kniha bola a je veľmi úspešnou v predajnosti, myslím, že si Lionsgate nedovolí to pokaziť.
Podporte scifi.sk
Hunger Games, The - Poster - 1
Hunger Games, The - Poster - 1 Disclaimer
V neďalekej budúcnosti sa z USA stane po svetovom kolapse Panem, krajina rozdelená medzi hlavné mesto - Capitol - a dvanásť okrskov. Každoročne sú náhodne vybratí z každého okrsku jeden chlapec a jedno dievča, aby sa zúčastnili na Hrách prežitia, reality show o zábave a zároveň nedobrovoľnom podvolení sa jednotlivých okrskov hlavnému mestu. Cieľom 24 účastníkov je eliminovať ich ostatných spolubojovníkov, zatiaľ čo je show naživo vysielaná po celom Paneme. Keď je Prim, sestra 16-ročnej Katniss lotériou vybraná, dobrovoľne sa na jej miesto prihlási Katniss. Spolu s Peetom, chlapcom z ich okrsku sa tak stavia voči ostatným účastníkom, z ktorých sa niektorí na túto udalosť pripravovali celý život.
Hunger Games, The - Poster - Katniss
Hunger Games, The - Poster - Peeta
Hunger Games, The - Poster - Gale
Hunger Games, The - Poster - Cato
Hunger Games, The - Poster - Effie
Hunger Games, The - Poster - Haymitch
Hunger Games, The - Poster - Rue
Hunger Games, The - Poster - Cinna
Hunger Games, The - Trailer Disclaimer

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Culter
Dosť mi to pripomína Muža na úteku od Kinga. Knihu, nie film a Arnoldom. No a musím priznať, že napriek obrazom, ktoré som už toľkokrát videl v iných filmoch sa mi táto namotávka páčila. Má takúa, ako to povedať. Aha. Dobrú atmosféru. Teším sa na film.
14.11.2011
Roland Axenberg
Battle Royale!
14.11.2011
Aldeberan
no, neviem neviem. knihy hunger games sú v súčasnosti the big hit v scifi za atlantikom, takže niečo na nich asi bude. Na druhej wotld war Z je aj tak naj :)
14.11.2011
Ján Onofrej
moje predstavy boli veľmi podobné tomu, čo ukazujú v traileri...takže ani nemusím pozerať film:) ...ale nie, pozriem si ho určite, už len preto, že (aspoň podľa traileru) bude presne podľa knihy a som zvedavý, či v istej časti vyvolá u mňa ten istý pocit ako kniha.....a či mi koniec prinesie myšlienku že dosť, ďalší diel by ani byť nemusel...presne taký pocit som mal z knihy a začiatok druhej mi prišiel trochu nasilu napísaný, len aby sme sa dostali k väčším udalostiam....trojku som ešte nečítal:)
17.11.2011
Aldeberan
stoja knihy za niečo? všetko okolo ma dosť odradzuje, mám z toho pocit, ako keby to bol scifi twilight, ale netuším, čo to tak naozja je
17.11.2011
Ján Onofrej
no, mňa držali knihy pár dní dlho do noci hore...teraz si nie som istý, či to nebolo literárnym deficitom počas skúškového, že všetko čo nezapáchalo dejinami bolo dobré :D alebo či sú naozaj tak dobré...každopádne, čítal som ich bez vedomia nejakého zázraku, proste odporučenie jedného človeka, toto je dobrá knižka....no neviem, twilight hádam až nie, aj keď je tam, myslím, dosť toho o tom že jeden vs. druhý, ale u mňa lepšia kniha...možno je to tou akciou....zase, aby nebol len môj názor, minimálne traja ľudia, ktorí ju čítali po mne vyhlásili, že super....avšak podľa tých istých boli super aj veci ku ktorým som bol ja dosť skeptický :) veľmi som síce neporadil, ale ako hovorí jedna naša učiteľka "a šak čo, čítajte aj zlé veci":) na prvé prečítanie kedy som šiel po deji, nie po detailoch sa mi to páčilo
17.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB