Splice

Tak a máme tu ďalšie scifi, ktoré síce malo premiéru už v minulom roku (2009), ale do kín sa dostáva až v tomto období, takže ak ste blízko nemecky hovoriacich krajín a nemčina vám nerobí problém, rýchlo kupovať lístky, premiéra je už 3.6.2010, myslím, že sa máme na čo tešiť.
Stano Lacko

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Splice

Diskusia

kAnYs
Preco nemcina? U nas to nedavaju? Vo viedni v Artis International davaju filmy aj v originale, takze by ani ta nemcina nemusela byt
02.06.2010
Stano Lacko
Dobre vediet!
02.06.2010
andrej android praznovsky
A za rok to bude v stankoch v papierovom obale za 1.50 hned vedla Book of Eli:)
03.06.2010
Stano Lacko
No, v tom by som nevidel problem, je to celkom dobry distribucny kanal, lebo toto je suma, ktoru je ochodtny zaplatit za dobry ilm takmer kazdy, vid rozpredana Zelena Mila za zopar hodin a podobne. Bodaj by vsetky filmy vysli ako lacne DVD, tak ich mam doma asi vsetky, fuha to by uz bola asi poriadna suma, co?
03.06.2010
kAnYs
Nj, greedy distributori si seru do vlastnej kapusty,
04.06.2010
andrej android praznovsky
Ja len na margo starosti ohladne premier, Inak som fanusikom DVD zo stankov mam ich asi 50 ks vratane T2 rozsirenej verzie ktoru so si dal kupit v cechach:)A parada je ze tak vysla aj GAlactica v 5.1 zvuku:)
04.06.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Splice