Komiksová adaptácia Star Trek XI

22. februára 2010 sa na pulty zahraničných obchodov dostala komiksová verzia Star Treku XI od spoločnosti IDW Publishing. Táto adaptácia minuloročného filmu obsahuje vystrihnuté scény, ako aj úplne nový materiál.
YaYa
Filmová história scifi
Star Trek: The Official Movie Adaptation - Poster - Obálka čísla 1
Spoločnosť IDW Publishing o novej komiksovej minisérii povedala vo svojej tlačovej správe: “Abramsovo oživenie Star Treku bolo najvzrušujúcejšou filmovou udalosťou roka. Teraz prichádza netrpezlivo očakávaná grafická verzia filmu, na ktorej sa podieľal aj sám J.J. Abrams spolu so scenáristami Robertom Orcim a Alexom Kurtzmanom. Navyše, nové scény a momenty vystrihnuté z filmu sú čímsi, čo si skutočný fanúšik jednoducho nemôže nechať ujsť.”
Za príbeh sú zodpovední Roberto Orci, Alex Kurtzman, Tim Jones and Mike Johnson. Autorom kresieb je David Messina.
Druhá časť komiksu vyjde v marci a bude sledovať životné cesty Kirka a Spocka až po ich vstup do Akadémie Hviezdnej flotily, fanúšikovia sa tiež môžu tešiť na Kirkovo prvé stretnutie s vesmírnou loďou Enterprise. V apríli sa do predaja dostane tretie pokračovanie, v ktorom sa Kirk a Spock po prvý raz stretnú v Akadémii Hviezdnej flotily.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB