Haven s Emily Rose v 2011

Emily Rose (Jericho, ER) bude mať hlavnú úlohu v pripravovanom seriáli stanice Syfy pod názvom Haven. Ten je založený na novele Stephena Kinga The Colorado Kid.
Podporte scifi.sk
Rose, Emily
Rose, Emily Disclaimer
Emily Rose stvárni postavu Audrey Parker, zodpovednej a sebavedomej agentky FBI, ktorá stratila spomienky na minulosť. Do malého mestečka Haven v americkom štáte Maine, prichádza, aby vyriešila vraždu bývalého väzňa. Netrvá dlho a jej prirodzená zvedavosť ju postaví do centra diania tejto enklávy, ktorá sa nakoniec zdá byť útočiskom pre ľudí s nadprirodzenými schopnosťami.
Keď sa spiace schopnosti ľudí v mestečku prebúdzajú, Audrey sa pokúša ochrániť mesto a odkrýva nielen tajomstvo mesta ale zároveň aj informácie o svojej minulosti.
Produkcia sa má začať na jar 2010 a priemiéru by mal seriál sláviť už o štvrťrok na to.
Za seriálom stojí kreatívny tím Scotta Shepherda (Tru Calling, The Dead Zone) ako hlavný producent a pri ňom sú Lloyd Segan a Shawn Piller (The Dead Zone, Wildfire, Greek), John Morayniss (Hung,) a Noreen Halpern (The Bridge, Copper). Scenár k pilotnému filmu má na starosti Sam Ernst (Shrek the Third, The Dead Zone) a Jim Dunn (Shrek the Third, The Dead Zone), ktorí tiež budú seriál spoluprodukovať. Dúfajme, že veľa kuchárov neskazí túto polievku.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Haven

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(?)

Haven