Fox pripravuje nový scifi seriál

Michael Wright, výkonný viceprezident a šéf programovej štruktúry pre americké stanice TNT, TBS a TCM sa rozhovoril o pripravovanom seriáli pre stanicu FOX, ktorý má rozprávať príbeh mimozemskej invázie.
Filmová história scifi
"Tento seriál má potenciál stať sa najzaujímavejším a najprovokatívnejším seriálom v televízii. Chytí vás za srdce a mozgové závity už od začiatku a nepustí. Spája sa v ňom ľudská dráma s dynamickou akciou pri vytváraní seriálu, o ktorom budú ľudia rozmýšľať aj na druhý deň. Sme najmä nadšení, že budeme opäť pracovať so Stevenom Spielbergom a DreamWorks Television, ako aj s Noah Wyleom a veľmi talentovanou skupinou hercov-veteránov a nováčikov," povedal.
Dej seriálu začína krátko po tom, ako mimozemšťania vyvraždili väčšinu ľudskej populácie. Teraz sa zameriavajú na zvyšky ľudstva, no majú dočinenia so silnou skupinou odboja postavenou z vojakov a civilistov, ktorí bojujú o holý život, zatiaľ čo sa pokúšajú ponechať si svoju ľudskosť.
Wyle hraje Toma Masona, bývalého profesora dejepisu na gymnáziu, ktorý sa nechcene stane vodcom jednej z takýchto buniek odboja. Taktiež v seriáli uvidíme Moon Bloodgood (Terminator Salvation) ako Anne Glass, terapeutku, ktorá pracuje s preživšími deťmi a pomáha im vysporiadať sa so situáciou, Drewa Roya(Lincoln Heights) ako Hala a Maxima Knighta (Brothers & Sisters) ako Matta, obaja budú Tomovi synovia; Jessy Schram (Crash) hraje Karen, ktorá je jednou z motocyklovej rozviedky a Seychelle Gabriel (Weeds) ako Lourdes, osirotenú tínedžerku, ktorá vypomáha udržiavať práva v skupine.
Názov seriálu ešte nie je známy.

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
hmmmmm, postapokalypticke invazne sf? slint Ale dal by som si radsej nieco ine....co uz
25.01.2010
žjuvka
Čo iné presne? Aspoň približne.
26.01.2010
kAnYs
Zneje zaujimavo.
26.01.2010
Roland Axenberg
Po BSG snad dalsi sci-fi serial, ktory sa bude dat pozerat.
26.01.2010

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB