McAdams nemá v pláne Spider-Mana 4

Minulý týždeň sa na internete objavili správy o tom, že Rachel McAdams a Romola Garai mali castingové skúšky na rolu The Black Cat (Čiernej mačky) v štvrtom diely Spider-Mana.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
McAdams, Rachel
Pred pár dňami ale McAdams pre Entertainment Weekly prezradila, že všetky tieto dohady nemajú nič spoločné s realitou: "Musím povedať, že je to obyčajný chýr. Minule som bola v Toronte a niekto ku mne prišiel a povedal: Počul som, že budeš v Spider-Manovi 4. A ja na to: Ozaj? O tom mi nik nepovedal. Proste, nie je to pravda."
Spider-Man a Black Cat
Okrem toho sa ozvalo aj Sony ako filmové štúdio: "Je to internetový chýr, ako mnoho ďalších v túto dobu." Tým pádom by toto malo byť zo stola. Garai sa ale o castingu vyjadrila dosť neurčito. Čo zatiaľ nie je jasné, či sa postava Čiernej mačky - bez ohľadu na to, kto sa jej ujme - dostane do filmu. Podľa Hey U Guys sa tak určite stane a ten istý zdroj informácií potvrdil aj SlashFilm. Obe webstránky sú známe dosť overenými informáciami, takže je viac ako možné, že tajomnú mačaciu ženu v Spider-Manovi 4 naozaj uvidíme. Kto ju bude hrať ostáva ale nateraz tajomstvom.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB