Autor Narnie adaptuje Airmana

Ann Peacock (The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe) bude písať scenár k novému 150-miliónovému filmu z produkcie Disney Pictures a ImageMovers s technologiou motion-capture.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Podklad k príbehu tvorí dej knihy Eoin Colfer, ktorá nasleduje Conora Broekharta, mladého muža narodeného v balóne rodine blízkej kráľovi. Po tom, čo je kráľ zavraždený strávi Broekhart dva roky vo väzení, utečie a podujme sa nájsť tých, ktorý sa k nemu otočili chrbtom, zavrhli kráľa a teraz sa pokúšajú na seba zobrať moc.
Gil Kenan bude režírovať túto produkciu Roberta Zemeckisa, Jacka Rapkeho a Stevea Starkeyho.
Podľa mňa to bude konečne trochu odlišného scifi v pomedzí steam-punku a alternatívnej histórie, takže uvidíme, ako sa s tým producenti vysporiadaju. Trochu sa ale obávam štýlu motion-capturingu (ako sa to vôbec volá po slovensky?), ktorý by mal byť podobný Polárnemu expresu a Beowulfovi.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Airman

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Airman