Stellan Skarsgard sa zúčastní Thora

Postupne sa začína z Thora stávať mega-projekt. Možno je to práve Kennethom Brannaghom, ktorý si môže vybrať, koho by rád vo filme mal. Posledným prišilcom je Stellan Skarsgard.
Filmová história scifi
Skarsgard, Stellan
Stellan Skarsgard (Anjeli a démoni, Mamma Mia!, Piráti Karibiku) prezradil, že sa zúčastní natáčania filmového prepisu komiksovej predlohy Marvelovského Thora.
Skarsgard nemôže prezradiť, ktorej role sa zmocní, no povedal, že pozvánku podpísal až potom, keď si prečítal scenár k filmu.
Skarsgardov syn, Alexander Skarsgard (upír Eric v seriáli True Blood), bol považovaný za čakateľa na rolu hlavnej postavy nordického boha, ale nakoniec mu túto vyfúkol herec Chris Hemsworth (Star Trek).
Okrem týchto dvoch hercov vo filme uvidíme aj Toma Hiddlestona, Natalie Portman, Jaimieho Alexandera, Colma Feoreho a Samuela L. Jacksona. Paramount na nás toto dielko vypustí 20. mája 2011.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Thor

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2011)

Thor