UPDATE: Krotitelia duchov sa vracajú

Production Weekly práve oznámilo, že tretie pokračovanie Krotiteľov duchov je v produkcii a nemá ho na starosti nik iný, ako Judd Apatow, jeden z popredných holywoodskych producentov a scenáristov komédií (Knocked Up, You Don't Mess With Zohan).
Stano Lacko
Podporte scifi.sk
Ghostbusters - Logo Ghostbusters - Logo
Scenár pre starú bandu ľudských superhrdinov bujujúcich s ektoplazmou pochádza z pera Leeho Eisenberga a Grega Stupnitského. Podľa doterajších plánov by sa s produkciou malo začať na túto jeseň, takže dúfajme, že o rok tu budú noví Krotitelia duchov.
Dan Aykroyd a Bill Murray začali spolu s touto novinkou asi dostávať nespočetné množstvo otázok o stave projektu a ich účasti, no doteraz zatiaľ nie sú žiadne správy o plánovanom hereckom obsadení filmu. Myslíme si ale, že je iba otázkou času, kedy si chlapci oblečú opäť svoje obleky a vytiahnu Ekto 1 z garáže.
Na druhej strane, v poslednom čase sa s obnovenými kultovými ságami akosi rozthlo vrece: Terminátor Spasenie, nový Star Trek či ďalšie pripravované filmy podľa starých kultových predlôh nám búšia do očných buliev. A nie jemným štýlom, ale novou silou! Oplatí sa ale opäť rozdúchavať oheň v uhlíkoch, ktoré vyhasli pred viac ako dvadsiatimi rokmi? Je možné, že toto tretie pokračovanie prinesie niečo, čo sme doteraz nevideli? Alebo nám Apatov a Rogen zničia posledné zvyšky nostalgickej estetiky 80-tych rokov a prefarbia ich tonou CGI, ako sa to možno stalo s cukríkovým Star Trekom od Abramsa?
Dúfajme, že Venkman, Egon, Raymond a Winston neskončia ako niektoré nepodarené remaky posledných rokov...
UPDATE: Najnovšie slová Douga Belgrada, prezidenta Columbia Pictures, vyvracajú správu o tom, že Apatow je súčasťou pripravovaného projektu: Nie je to pravda. Máme dobrých autorov, ktorí práve pracujú na scenári, ale Judd nie je pri tom. Podľa toho, čo táto správa ale spustila na internete, zdá sa, že o ďalší film Krotiteľov duchov je ešte stále záujem a to berieme ako veľmi pozitívne znamenie.

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
nj, treba len spomenut, ze toto by nemal byt remake, ale seriozne pokracovanie (hmmm, aj ked v tom veku...uvidime Murraya utocit na ektopotvoru na voziku? Bude mu este po tolkych rokoch platit zbrojny pas na to jeho protonove delo?). V kazdom pripade sa tesim...Kto bude rejza? Dufam ze Ivan Reitman....
06.03.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB