Keanu Reeves ako Cowboy Bebop

Keanu je známa tvár vo filmoch fantastického žánru. Jeho tvár ako z plastu je skoro ako stvorená na zosobnenie bezpocitových stavov mimozemskej bytosti... a zdá sa, že sa mu to pozdáva. Podľa najnovších správ totiž bude hrať kovboja Bebopa.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Kovboj Bebop a Keanu Reeves
20th Century Fox pripravuje filmovú adaptáciu známeho anime Cowboy Bebop, ktoré je posadené do roku 2071, päťdesiat rokov po masívnej mesačnej explózii, ktorá prinútila ľudstvo opustit Zem a kolonizovať priestor v slnečnej sústave.
Vďaka veľkým logistickým problémom sa nachádzame opäť na začiatku osídľovania neznámej krajiny, ako tomu bolo už pred mnohými stáročiami a mier sa rozhodol začať s diétou. Brániť ho ostáva teda v rukách nového elitného tímu hrdlorezov a kovbojov.
Reeves by sa mal zmocniť postavy 27-ročného apatického Spikea Spiegela, ktorý pôvodne patril k jednému zo syndikátov, no z ktorého vystúpil po narafičení vlastnej smrti. V tom prípade sa teda môžme tešiť na ďalšie kung-fu triky v jeho podaní.
Zatiaľ nie je jasné, kto bude hrať Spikeovho ko-pilota na vesmírnej lodi Bebop, Jeta Blacka - pôvodného policajta Inter-Solar Systému s mechanickou rukou.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Peter
Fuck you Keanu Reeves, ak budes hrat taku istu sfetovanu mumiu ako The Day Earth Stood Still tak, tahaj kade lahsie !!! Fuck, uz mi ide na nervy ten pazravy hollywood. A dalsie dobre anime bude znicene nenazratimy americanmi !!!
06.02.2009
kAnYs
Preco by muselo byt znicene? Preco by malo povodne dielo byt znicene nekvalitnou adaptaciou. Je Duna znicena Lynchovim sfilmovanim? Nemyslim si...
08.02.2009
Peter
Pretoze to ma pod palcom 20th century fox, to iste studio co pokazilo fantastic four, a nadchadzajuci adaptacia dragon ballu vyzera z trailerov este horsie!!!
08.02.2009
draculin
Peter, s tym ze Keanu vyzera ako ujdeny exponad od Madam Toussaudovej suhlasim...ale s tym ze by prerobenie film malo automaticky znamenat jeho sprznenie je blbost.Aj to ze Fox automaticky znamena ze nieco sprznia je blbost. Tak ako u vsetkych z najvacsich producentskych spolocnosti,najdes u nich ako odpad,tak aj spickove veci..
09.02.2009
kAnYs
Peter, evidentne si obsah mojho prispevku nepochopil. Odporucam znova precitat.
15.02.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB