Star Trek (XI): Nový trailer

Úplne náhodne som zavítal na appleovskú stránku trailerov... a čo nevidím: nový trailer na Abramsov Star Trek! Tak som si ho hneď pustil... a asi v polovici traileru som ho musel stopnúť, pretože mi hrozilo, že sa pomočím.
Podporte scifi.sk
Trekkies a všetci tí, ktorí sa nimi stanú (mňa asi nevynímajúc, pretože som si to pozrel už asi desaťkrát a ešte stále sa mi máli): J.J. Abrams - ak to scenáristicky nepokazí - je našim novým bohom. A veru, s ním máme šancu zahliadnuť možno obrysy nového zlatého veku sci-fi. Teda, aspoň toho hollywoodskeho.
UPDATE˝, 27.11.2008:
Paramount vydal pred pár dňami ešte jeden updateovaný trailer, v ktorom sa na konci mihne aj Leonard Nimoy. Odporúčam!
Star Trek - Trailer Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Star Trek

Diskusia

Stano Lacko
PEKNE!!!!!!!!!!!!!!!
18.11.2008
cyberstorm
neviem, neviem...zurivo bijuci sa Spock, Enterprise stavajuca sa kdesi na poli miesto suchych dokov na orbite, auta a motorky ako vystrihnute zo 70. rokov minuleho storocia a do toho vsetkeho typek napadne pripominajuci Shinzona... Vravim len podla traileru, ale je toto vobec Star Trek?
18.11.2008
Alexander Schneider
cyberstorm: Star Trek zomrel. Nech zije Star Trek! Mas pravdu. Je to nieco ine. Nieco nove... a mne sa to paci. :) Uuuh, uz vidim tie rozbroje medzi klasickymi trekkies a neo-trekkies! :)))
18.11.2008
cyberstorm
neo-trekkies? ked uz, tak ti klasicki trekkies su ti, co zili na kirkovi, neo trekkies by boli ti co uctievali pickarda a spol. tak potom mozno post-trekkies...to budu ti co sa im bude pacit toto nove....lol
18.11.2008
kAnYs
Hm. Som rad ze uz niesom Trekkie, leby by som asi nadaval. Takto nenadavam. Vyzera to sice fantasticky, ale fantastickych trailerov uz bolo. Pockame si na vysledok a uvidime. Dost mi to ale pripomina take... non-trek scifi. (hlavne tie motorky a auta). Uvidime...
18.11.2008
cyberstorm
roman, ja tiez nie som trekkie, a moc ma to ale nechytilo...ale uvidime, dam tomu sancu
18.11.2008
Alexander Schneider
ja som a bol som z toho totalne na cucky... a nie kvoli tym autam a motorkam, tie ma totalne nezaujimaju... skor sa mi paci nova estetika a la Goerge Lucas - velke sceneristicke perspektivy s meniacimi sa detailami, v ktorych vyznieva jediny clovek osudovo, skoro goticky. A tiez sa mi paci mlade stavnate herecke mäso. Co sa mi zase nepaci - dufam, ze to nebude zamerane iba na Kirka, lebo ja by som prave rad videl celu posadku a jej dobrodruzstva.
18.11.2008
nses
Jednoducho, toto musim vidiet.
18.11.2008
Sycorax
Som rád, že Star Trek dostal nový dych. A verím, že bude mať veľký úspech :) Tie akčné scény len pridávajú na suprovosti. :) Podstatné ale je, aby zapadol pekne do časovej línie, a to uvidíme.
19.11.2008
žjuvka
Ja sa značne teším. Dúfam v punc tradičnej klasiky, ktorý viacerým filmovým SF dielam poslednej doby chýbal. Ale nech sa stane čo sa má stať. A nech prvý hodí faserom, kto si to nepozrie.
22.11.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Star Trek