Editorial - Jún 2008

Podporte scifi.sk
Jún - to je ten predskokanský mesiac k mäsku, ktoré na nás čaká počas prichádzajúceho leta: Hellboy, Batman, X-Files, a ďalšie... Uf, uf. Len pomaly, pomaly... ešte nie sme tak ďaleko.
Takže jún... Jún, to je: Úžasný Hulk od Leterriera a Nortona, Wachowských Speed Racer a Shyamalanova Udalosť (The Happening).
Asi najviac sa (ne)teším na Hulka, ktorého som pod taktovkou Leeho zbožňoval. Bol to podľa mňa prvý klasický prevod komiksu do filmovej podoby ako po obsahovej, tak aj formálnej. Osobne som teda dosť skepticky postavený proti jeho prerodu s Edwardom Nortonom v hlavnej úlohe...
Ale nech. Buďme novému otvorení... :)
Najmä tento mesiac.
Za scifi.sk
Šaňo "Babcom" Schneider

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

jurinko
Ja si tiez neviem predstavit intelektualne vyzerajuceho Nortona ako Hulka, ale jeho mnohe filmove prerody a genialne herecke umenie ma skor naplnaju ocakavanim, ako sa s tym vyrovna. Asi na to pojdem do kina len preto, aby som to videl.
17.06.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB