Múmia 3 v lete 2008

Tretie pokračovanie Múmie, tentoraz ale bez Rachel Weiszovej do kín dorazí v strede budúceho roku. Tentoraz sa ale pozrieme do Ázie.
Filmová história scifi
Maria Bello Maria Bello
V pripravovanom treťom pokračovaní akčnej komédie s ofačovanými monštrami uvidíme namiesto Rachel Weiszovej Mariu Bello, po tom, čo sa táto rozhodla v roli Evelyn Carnahanovej O'Connellovej nepokračovať. Spolu s Brendanom Fraserom, Lukeom Fordom a Jet Liom či Michelle Yeohovou sa tak postaví pred kameru na povel režiséra Roba Cohena.
Od tvorcov Smallville-u, Milesa Millara a Alfreda Gougha, pochádza príbeh, v ktorom família O'Connellovcov vrátane urasteného synátora Alexa (Luke Ford) prichádza preskúmať zabudnuté čínske hrobky v nejakej zabudnutej časti Himalájí. Na tomto mieste sa naši dobrodruhovia stretávajú s múmiou bývalého čínskeho cisára Hona (Jet Li), ktorého prekliala čarodejnica Zijuan (Michelle Yeoh).
Film by sa na plátna kín mal dostať 11. júla 2008.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm
Fok, prvy.....NO, takze Mumia tri. Jednotka a dvojka boli super, povedal by som ze take male vzkriesenie Indiana Jonesa. A trojka? Mozno bude fajn, ale nepaci sa mi, ked sa menia herci hlavnych postav....Rachel Weiszova bola v ulohe Iwi dost dobra.... uvidime
26.06.2007
kAnYs
Hm. Trojka. Hm. Uz dvojka bola podla mna ble.
28.06.2007
SARS
Jednotka sa dala, ak to beries ako komediu (poznam ludi, ktory 300 hodnotia ako historicky film ;). Dvojka na hranici pozeratelnosti. Z toho vyplyva, ze trojka bude uplne nepozeratelna!
02.07.2007
marcus
Tiez sa toho obavam ze trojecka bude mierne povedane shit. ale som zvedavy co vymslia, ved Imhothep ( ci ako sa pise) uz viac skapaty byt ani nemoze... no uvidime... a k filmu 300 sa ani vyjadrovat nebudem...
04.07.2007
SARS
hej, marcus. Čo máš proti 300. Síce žiaden historický veľkofilm to nebol, ale v rámci hodnotenia filmov podľa komixu sa na to dalo pozerať. Neber to ako obhajobu. Skús si povšimnúť, že väčšina negatívne kritiky vychádza z omylu považovania za historický film ;).
05.07.2007
cyberstorm
sars, mne sa 300 az tak moc nepaCILA. oSOBNE SOM OCAKAVAL do toho viac, a nie len mix lotra a gladiatora.....
05.07.2007
marcus
Sars: no prave to, ze to bol len komix, to ma dost sklamalo a este to, ze to bolo natocene "v jednom studiu". Ako nehovorim, da sa to pozriet ale raz mi to stacilo, podla mna by to malo ovela vacsi ohlas keby to bolo brane viac z historickej strany. Takto ma to sklamalo a to nehovorim o dost hlupych a nelogickych veciach, ktorych tam bolo az az...
05.07.2007
SARS
Už dávno som pochopil, že niečo očakávať od amerického filmu (v oblasti scifi a komixu) je chyba. Takisto aj filmy hodnotiť vo viacerých úrovniach (veď nemôžeš porovnávať Neverending story s Linchom ;). Jediný rovnocenný rival k 300 mi vychádza Sin City. Je to rovnako graficky vyremkulovaná bezduchá akčná hovadina. Lenže lepšia než Sin City, a preto 300 hájim.
06.07.2007
marcus
no ... Sin city bolo podla mna lepsie ako 300 uz len z toho dovodu, ze to dopredu jasne podla coho to je robene a co sa od toho da ocakavat, navyse to spracovanie bolo velmi zaujimave, co sa pri tej zltej folii co dali pred kameri v 300 neda povedat. Ved tam vsetci mali zltacku :DDD . ale beriem to , ze ak odhodim vsetky ocakavania tak 300 sa dal poziet.
A plne suhlasim s tym, ze od amickych filmov nieco ocakavat a to boz nie istu uroven, je uplne pochabe. :-)
06.07.2007
SARS
Možno máš pravdu, marcus. Sin City som videl v dobách, keď filmy som hodnotil komplexne, nie urovňovo (spomenute vyššie). Teraz to bude asi inak ;). Zltačkovosť je rovná k klaustrofobicko-nechutnom čiernobielu Sin City. Z animo-hraného spracovania mám zmiešané pocity. Moja umelecká polka, dychtiaca po originalite, slintá. Naopak čip dobrého vkusu gŕca. Nechajme to tak. To najlepšie urobíme!
06.07.2007

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB