Lady Mechanika 5: Sangre (2020)

Najznámejšia steampunková hrdinka sa vydáva do Španielska, aby vyriešila prípad ešte podivnejšie ako všetky predchádzajúce. Mladého dediča panstva totiž posadol démon a pri jeho vyháňaní upadol do kómy. Všetko je ale ešte podozrivejšie, než sa na prvý pohľad zdá. Lady Mechanika musí z jednotlivých d...

Info

Slov. názov Lady Mechanika 5: Sangre
Orig. názov Lady Mechanika 6: Sangre
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Najznámejšia steampunková hrdinka sa vydáva do Španielska, aby vyriešila prípad ešte podivnejšie ako všetky predchádzajúce. Mladého dediča panstva totiž posadol démon a pri jeho vyháňaní upadol do kómy. Všetko je ale ešte podozrivejšie, než sa na prvý pohľad zdá. Lady Mechanika musí z jednotlivých dielikov zostaviť celú skladačku, v ktorej má svoju rolu prastará mágia južnej Ameriky, nadprirodzení krvisajovia, predsudky a hlavne láska. Lady Mechanika ale musí zachovať chladnú hlavu a rozhodnúť sa, na koho stranu sa postaví. A keď bude mať šťastie, získa ďalšiu indíciu k tajomstvu vlastného pôvodu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Knihy mesiaca: február 2023

Rok 2023 sa postupne rozbieha a spolu s ním i vydavateľstvá. Výber z tých najzaujímavejších žánrových kníh a komiksov prinášame v nasledujúcom zozname :)

0 komentárov