Padlí andělé: Lež a zrada (2009)

Keď sa správy o Horovej zrade rozšíria, Veľké krížové ťaženie sa zadrhne a primarchovia a ich légie sa rozhodujú, komu budú naďalej lojálni – či Cisárovi alebo rebelskému vojvodcovi Horovi. V tomto pokračovaní Zostupu anjelov čelia aj Temní anjeli času skúšok ako medzi hviezdami, tak na svojej domov...

Info

Slov. názov Padlí andělé: Lež a zrada
Orig. názov Fallen Angels
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Keď sa správy o Horovej zrade rozšíria, Veľké krížové ťaženie sa zadrhne a primarchovia a ich légie sa rozhodujú, komu budú naďalej lojálni – či Cisárovi alebo rebelskému vojvodcovi Horovi. V tomto pokračovaní Zostupu anjelov čelia aj Temní anjeli času skúšok ako medzi hviezdami, tak na svojej domovskej planéte Calibanu. Keď sa jej obyvatelia začnú usilovať o vymanenie sa z vplyvu Impéria, vypukne občianska vojna a Temní anjeli sú uvrhnutí do smrtiaceho konfliktu, v ktorom je spochybnené všetko, čo poznajú a čomu veria. Jedenásta kniha zo série Horovo kacírstva zo sveta Warhammeru 40 000.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov