Kosti pod mechem (2024)

Originálna pocta hrdinskej fantasy z magického sveta Accadu, kde minotauri bojujú o svoju budúcnosť. Česť je viac ako život. Tak hovorí Kódex, ktorým sa minotauri z accadských Stepiach riadia už dlhé generácie. Teraz je ale všetko inak a dávne hodnoty sa menia na prach. Náčelník spojených klanov vie...

Info

Slov. názov Kosti pod mechem
Orig. názov Kosti pod mechem
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Originálna pocta hrdinskej fantasy z magického sveta Accadu, kde minotauri bojujú o svoju budúcnosť. Česť je viac ako život. Tak hovorí Kódex, ktorým sa minotauri z accadských Stepiach riadia už dlhé generácie. Teraz je ale všetko inak a dávne hodnoty sa menia na prach. Náčelník spojených klanov vie, kto by mohol minotaurom vrátiť ich stratenú slávu a doviesť ich k novým zajtrajškom. Otázkou však zostáva, či bude ochotný zaplatiť cenu, ktorú takáto zmena vyžaduje, obzvlášť ak bude vyčíslená zmarenými životmi. Tradície a zvyky sú prekrúcané, bohovia sa odvracajú a stále viac minotaurov zisťuje, že česť možno nie je všetko. Zuzana Hartmanová sa v Kostech pod mechem, prvého dielu rovnomennej dilógie, vracia do magického sveta Accadu a vzdáva poctu hrdinskej fantasy.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov