Láska, smrt a všechno zlý (2024)

Pohreby obvykle bývajú smútočnou záležitosťou. Pre rodinu Havranovcov ale smrť zatrpknutého patriarchu Izaiáša znamená skôr úľavu – hlavne v oblasti finančných problémov. Odťažený starec počas života nazbieral majetok, pre ktorý by bol kdekto ochotný zabiť, a jedinou podmienkou na jeho získanie je n...

Info

Slov. názov Láska, smrt a všechno zlý
Orig. názov Láska, smrt a všechno zlý
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Pohreby obvykle bývajú smútočnou záležitosťou. Pre rodinu Havranovcov ale smrť zatrpknutého patriarchu Izaiáša znamená skôr úľavu – hlavne v oblasti finančných problémov. Odťažený starec počas života nazbieral majetok, pre ktorý by bol kdekto ochotný zabiť, a jedinou podmienkou na jeho získanie je nutnosť stráviť noc na odľahlom sídle vysoko v Krkonošiach. Na zámok Rabenštejn sa preto začnú schádzať Izaiášovi príbuzní z blízkych aj ďalekých kútov, a asi si dokážete predstaviť, ako hladko také stretnutie prebieha. A to ešte predtým, než padne tma a prvý z nich nevysvetliteľným (a nevysvetliteľne krvavým) spôsobom zomrie. A potom ďalší. A ďalší a ďalší. Zatiaľ čo sa všetci snažia zachrániť si krk, adoptívna dcéra Izaiášovej netere Agáta sa pokúša vypátrať, kto za vraždami stojí. Je to niekto z prítomných, alebo majú všetci uspokojivé alibi a s Havranovcami je na zámku ešte niekto... alebo niečo? Desať malých černoškov optikou Guillerma del Tora. Nočné mory vás budú prenasledovať ešte dlho po dočítaní!
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov

Ukážka: Martin Paytok - Láska, smrt a všechno zlý

Bohatá ukážka z pripravovanej nadprirodzenej detektívky Láska, smrt a všechno zlý v štýle Agathy Christie a optikou Guillerma del Tora.

0 komentárov