Vyslání (2015)

Šesť dievčat a šesť chlapcov letí spolu na palube jedinej kozmickej lode, ale v dvoch samostatných oddieloch. Chcú sa zapísať do Dejín s veľkým D. Vídať sa smú iba na šesť minút týždenne a pod nepretržitým dohľadom kamier si musia do konca letu vybrať partnera, s ktorým strávia celý zvyšok života. I...

Info

Slov. názov Vyslání
Orig. názov Phobos
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Šesť dievčat a šesť chlapcov letí spolu na palube jedinej kozmickej lode, ale v dvoch samostatných oddieloch. Chcú sa zapísať do Dejín s veľkým D. Vídať sa smú iba na šesť minút týždenne a pod nepretržitým dohľadom kamier si musia do konca letu vybrať partnera, s ktorým strávia celý zvyšok života. Ich úlohou bude založiť nové ľudstvo – a osídliť tak Mars. Také sú pravidlá programu Genesis, najšialenejšej zoznamovacej show v dejinách. Francúzke Léonor je osemnásť rokov a vyrastala bez rodičov. Bola vybraná do programu ako jedna zo súťažiacich. Prihlásila sa s vidinou slávy. Prihlásila sa, aby našla lásku. Prihlásila sa, aby sa už nikdy nevrátila.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov