Dvojitý orel (2004)

Keď elitní stíhací piloti z Phantine XX dorazia na obliehanú planétu Enothis, vedia, že situácia, v ktorej sa nachádzajú, je zúfalá. Sily Chaosu sa okolo nich sťahujú a ich posledný úder by celkom dobre mohol vymazať všetok ľudský život na planéte. Tisíce utečencov utekajú pred temnými armádami a ne...

Info

Slov. názov Dvojitý orel
Orig. názov Double Eagle
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Keď elitní stíhací piloti z Phantine XX dorazia na obliehanú planétu Enothis, vedia, že situácia, v ktorej sa nachádzajú, je zúfalá. Sily Chaosu sa okolo nich sťahujú a ich posledný úder by celkom dobre mohol vymazať všetok ľudský život na planéte. Tisíce utečencov utekajú pred temnými armádami a neblaho preslávený bojový pilot Chaosu Khrel Kas Obarkon loví na oblohe ďalšiu a ďalšiu korisť… A tak je to na statočných mužoch a ženách zo stíhacieho zboru Phantine. Podarí sa im zdržať postup Chaosu, do chvíle, keď na planétu dorazia posily? Dokážu v divokých a nervy drásajúcich vzdušných súbojoch poraziť nepriateľa posadnutého démonmi? Román zo sveta Warhammer 40 000 odohrávajúci sa na vojnou zmietaných Sabbatiných svetoch.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Knihy mesiaca: december 2023

Posledný deň roku! December patrí k chudobnejším mesiacom, čo sa týka titulov. Vydavatelia doťahujú svoje resty a časť kníhm ktoré nestihli vydať, presúvajú na január. Napriek tomu, je z čoho vyberať!

0 komentárov