Zlaté enklávy (2022)

Jediná vec, o ktorej študenti Scholomancie nikdy nehovoria, je to, čo budú robiť, keď sa z nej dostanú von. Takto pokúšať osud a spriadať plány na akúkoľvek budúcnosť by mohol len hlupák. Napriek tomu o tom všetci tajne snívajú - o tej nepravdepodobnej, malej šanci, že prežijú a dostanú sa von za br...

Info

Slov. názov Zlaté enklávy
Orig. názov The Golden Enclaves
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Jediná vec, o ktorej študenti Scholomancie nikdy nehovoria, je to, čo budú robiť, keď sa z nej dostanú von. Takto pokúšať osud a spriadať plány na akúkoľvek budúcnosť by mohol len hlupák. Napriek tomu o tom všetci tajne snívajú - o tej nepravdepodobnej, malej šanci, že prežijú a dostanú sa von za brány školy. Nakoniec sa to podarí len málokomu. Galadriel Higginsovej sa však tento nemožný sen splnil a po štyroch rokoch štúdia sa vrátila do skutočného sveta. Ešte nedávno by bola šťastná, pretože vo svoj úspech príliš nedúfala. Teraz sa však nemôže cítiť horšie. Všetko sa zvrtlo a tie, ktoré zachránila, pravdepodobne čaká smrť v prepukajúcej vojne. Takto si El svoj návrat nepredstavovala. Ale vždy môže byť ešte horšie. Sotva sa z pazúrov Scholomancie vyslobodila, musí sa otočiť na päte a vrátiť sa späť do jej smrtiacich pazúrov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov

Knihy mesiaca: november 2023

November sa nám riadne rozrástol. Napriek tomu, písmenkáče, bublinkáče a celkovo papieráče za minulý mesiac :)

0 komentárov

Knižné odporúčania pre spooky season enjoyers

Na rozdiel od slovenského a českého trhu, v angličtine vychádza veľké množstvo rôznorodých hororov a kníh ako stvorených na čítanie počas jesenných mesiacov.

0 komentárov

Ďalšie objekty v ságe