Rod nebies a povetria (2022)

Bryce Quinlanová a Hunt Athalar zachránili Mesto Luny a teraz sa snažia vrátiť k bežnému životu. Po toľkom vzrušení posledných týždňov túžia iba po tom, aby mohli spomaliť. Oddychovať. Zamyslieť sa nad budúcnosťou. Asteri zatiaľ držia slovo a nechávajú Bryce s Huntom na pokoji. Lenže rebeli sa po...

Info

Slov. názov Rod nebies a povetria
Orig. názov House of Sky and Breath
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Bryce Quinlanová a Hunt Athalar zachránili Mesto Luny a teraz sa snažia vrátiť k bežnému životu. Po toľkom vzrušení posledných týždňov túžia iba po tom, aby mohli spomaliť. Oddychovať. Zamyslieť sa nad budúcnosťou. Asteri zatiaľ držia slovo a nechávajú Bryce s Huntom na pokoji. Lenže rebeli sa pokúšajú podlomiť moc asterov a z vládcov sa stáva čoraz väčšia hrozba. A tak keď sa Bryce, Hunt a ich priatelia zapletú do plánov rebelov, je jasné, že stoja pred rozhodnutím: nečinne sa prizerať, hoci iní sú utláčaní, alebo bojovať za správnu vec. A nečinne sa prizerať im nikdy veľmi nešlo. Ponorte sa do akciou a vášňou prešpikovaného pokračovania bestselleru Rod zeme a krvi, v ktorom Sarah J. Maas opäť rozvíja napínavý príbeh sveta tesne pred výbuchom - a tých, ktorí urobia čokoľvek pre jeho záchranu.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2022: Young Adult fantastika

Hoci Young Adult žáner nepatrí medzi tie, ktorým sa primárne zaoberáme, má medzi čitateľmi fantastiky svoje neodškriepiteľné miesto. A preto: najlepšie YA a mládežnícka fantastika roku 2022!

0 komentárov