Leviatanova zhouba (2021)

Laconská ríša je v troskách a tisíctristo slnečných sústav sa konečne zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Lenže prastarý nepriateľ, ktorý zničil staviteľov brán, sa znova prebúdza. Posádka Rosinanty sa spolu s Jamesom Holdenom snaží zaistiť ľudstvu aspoň nejakú budúcnosť. Zatiaľ čo sa nepredstavite...

Info

Slov. názov Leviatanova zhouba
Orig. názov Leviathan Falls
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Laconská ríša je v troskách a tisíctristo slnečných sústav sa konečne zbavilo nadvlády Winstona Duarta. Lenže prastarý nepriateľ, ktorý zničil staviteľov brán, sa znova prebúdza. Posádka Rosinanty sa spolu s Jamesom Holdenom snaží zaistiť ľudstvu aspoň nejakú budúcnosť. Zatiaľ čo sa nepredstaviteľné sily chystajú zbaviť vesmír ľudskej prítomnosti, Holden so svojimi nečakanými spojencami získa poslednú zúfalú šancu zjednotiť celé ľudstvo. Možnosť vytvoriť galaktickú civilizáciu bez vojen, politikárčenia, klamstiev a tajomstiev – pokiaľ zvíťazí.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

To najlepšie za rok 2022: Science fiction

V roku 2022 vyšlo obrovské množstvo zahraničných žánrových kníh preložených do českého alebo slovenského jazyka. Z nich Vám ponúkame výber tých najlepších a najzaujímavejších scifíčok.

0 komentárov