Kriaky (2021)

Kniha rozpráva príbeh o záhadnom jazere v dedine Kriaky, ktoré má nepriaznivý vplyv na jej obyvateľov a postupne ich mení na neľudské bytosti. Autor tu spája prvky typické pre dvoch hororových velikánov. Dedinka plná bizarných postáv, kriminálna zápletka a mysteriózna atmosféra ako od Stephena Kinga...

Info

Slov. názov Kriaky
Orig. názov Kriaky
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Kniha rozpráva príbeh o záhadnom jazere v dedine Kriaky, ktoré má nepriaznivý vplyv na jej obyvateľov a postupne ich mení na neľudské bytosti. Autor tu spája prvky typické pre dvoch hororových velikánov. Dedinka plná bizarných postáv, kriminálna zápletka a mysteriózna atmosféra ako od Stephena Kinga a príšery z temných svetov, aké nájdete len v dielach majstra H.P. Lovecrafta. Spojením týchto dvoch svetov vzniká jedinečný príbeh, ktorý nielen zaujme a vystraší, ale aj pobaví.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Ukážka: Kriaky

Stále váhate, či podporiť knihu Kriaky od mladého nádejného autora Lukáša Poláka? Snáď vám pri rozhodovaní pomôže nasledujúca ukážka :)

1 komentárov

Vychádza nový slovenský horor KRIAKY inšpirovaný dielami Stephena Kinga a H.P. Lovecrafta.

Podpor začínajúceho autora strašidelnej literatúry. Lukáš Polák vydáva nový slovenský horor KRIAKY inšpirovaný dielami Stephena Kinga a H.P. Lovecrafta.

3 komentárov