0 Tu, svazek I (2021)

Obsiahly debutový román Jakuba Hussar je jednou z najambicióznejších českých science fiction poslednej dekády. Tvorbe svojho fiktívneho vesmíru sa Jakub venuje viac ako dvadsať rokov a kniha, rovnako ako predtým úspešná kartová online hra z rovnakého sveta, plne dosvedčujú neuveriteľnú prepracovanos...

Info

Slov. názov 0 Tu, svazek I
Orig. názov 0 Tu, svazek I
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Obsiahly debutový román Jakuba Hussar je jednou z najambicióznejších českých science fiction poslednej dekády. Tvorbe svojho fiktívneho vesmíru sa Jakub venuje viac ako dvadsať rokov a kniha, rovnako ako predtým úspešná kartová online hra z rovnakého sveta, plne dosvedčujú neuveriteľnú prepracovanosť tohto vesmíru aj autorov pútavý zmysel pre detail. Historický životopis pojednávajúci o strastiplnej ceste kultúry Talov na odľahlý skládkosvet Coraab a jeho následnú kolonizáciu. Ústrednou postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, prvá z dlhej línie coraabských Pánov Ťažby, ktorá sa na sklonku života zveruje čitateľovi so svojím pohnutým osudom. Vďaka jej autentickému svedectvu dnes môžeme nahliadnuť na udalosti začiatku coraabského letopočtu očami ženy, ktorá sa svojimi odvážnymi činmi navždy zapísala do histórie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

To najlepšie za rok 2021: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

0 komentárov

Knihy mesiaca: apríl 2021

Troška sme sa síce zdržali, to ale nič neznamená. Prinášame vám pár tipov na čítanie a podľa nás tie najlepšie knihy za mesiac apríl ;)

0 komentárov