Hardcore Mona Lisa (1988)

Vstúpte do Gibsonovho jedinečného sveta - lyrického i mechanického, erotického aj plného násilia, triezveho i vzrušivého - v ktorom mnohonárodnej spoločnosti a desperáti vybavení najmodernejšou technológiou súperia v boji o moc a cestujú do počítačmi generovaného vesmíru zvaného kybersvet. Do toh...

Info

Slov. názov Hardcore Mona Lisa
Orig. názov Mona Lisa Overdrive
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vstúpte do Gibsonovho jedinečného sveta - lyrického i mechanického, erotického aj plného násilia, triezveho i vzrušivého - v ktorom mnohonárodnej spoločnosti a desperáti vybavení najmodernejšou technológiou súperia v boji o moc a cestujú do počítačmi generovaného vesmíru zvaného kybersvet. Do tohto sveta prichádza Mona, mladé dievča s temnou minulosťou a neistou budúcnosťou, ktorej život sa ocitá v strete so svetovo slávnou hviezdou senzonetu Angie Mitchellovou. Od detstva sa Angie vedela dostať do kybersveta bez počítača. Z vnútra kybersveta riadi únos prízračná entita, ktorá vytvára plány pre Monu, Angie a všetko ľudstvo, plány, ktoré nemožno nijako kontrolovať a ani spoznať. A za zápletkou prebleskuje tieňová Yakuza, mocné japonské podsvetie, ktorého vládcovia neľútostne manipulujú ľuďmi a udalosťami tak, aby vyhovovali ich zámerom ... ... alebo si to aspoň myslia.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: máj 2023

Najzaujímavejšie tituly mesiaca máj :)

0 komentárov

To najlepšie za rok 2021: Science fiction knihy

Pokračujeme v sérii článkov snažiacich sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2021. Nech sa páči - to najlepšie z knižnej science fiction.

4 komentárov

Knihy mesiaca: apríl 2021

Troška sme sa síce zdržali, to ale nič neznamená. Prinášame vám pár tipov na čítanie a podľa nás tie najlepšie knihy za mesiac apríl ;)

0 komentárov

Ukážka: William Gibson - Hardcore Mona Lisa

Už máte Monu Lisu? Ak neviete, či si knihu kúpiť, možno v rozhodovaní poradí ukážka.

0 komentárov