Ako vypiecť s kúzlami: Monin sprievodca obranným pečením (2020)

Štrnásťročná Mona nie je ako iní čarodejníci poverení obranou mesta. Nemôže ovládať blesky ani hovoriť s vodou. Jej familiárom je štartér z kvásku a jej mágia funguje iba na chlebe. V pekárni svojej tety si popri výrobe tancujúcich perníčkoch užíva celkom pokojný život. Lenže Monin život sa obrát...

Info

Slov. názov Ako vypiecť s kúzlami: Monin sprievodca obranným pečením
Orig. názov A Wizard’s Guide to Defensive Baking
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Štrnásťročná Mona nie je ako iní čarodejníci poverení obranou mesta. Nemôže ovládať blesky ani hovoriť s vodou. Jej familiárom je štartér z kvásku a jej mágia funguje iba na chlebe. V pekárni svojej tety si popri výrobe tancujúcich perníčkoch užíva celkom pokojný život. Lenže Monin život sa obráti naruby, keď na podlahe pekárne nájde mŕtve telo. Ulicami mesta Monu prenasleduje atentátnik, ktorý loví čarovný ľud a zdá sa, že práve Mona je jeho ďalším cieľom. A v meste na okraji konfliktu, ktoré je však náhle zbavené čarodejníkov, je atentátnik tou najmenšou z Moniných obáv.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov

Recenzia: Kto chce, nájde mágiu i v buchtách

Ako sa vraví v istej nemenovanej reklame: pečenie je radosť. O to viac, ak ho spojíte s mágiou, bojovým kváskom menom Bob a mŕtvolami!

0 komentárov